Slavné páry: Náfuka Martin Stropnický utekl Veronice Žilkové s jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slavné páry: Náfuka Martin Stropnický utekl Veronice Žilkové s jinou!

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Láska na první pohled. Ze začátku se nesnášeli, a pak se do sebe zamilovali. Z dlouholetých kamarádů se nakonec vyklubali milenci. Ano, i tak vypadaly začátky vztahů českých celebrit se svými drahými polovičkami, které si nakonec vzali. Pojďte se podívat jakým způsobem a za jakých okolností se naši »slavní« seznamovali…

Veronika Žilková (51) a Martin Stropnický (55)

Kdysi spolu točili rozhlasovou pohádku. A Stropnický s Veronikou začal koketovat. „A nemůžu říci, že by se mi nelíbil,“ uvedla Žilková. „Skončilo to ale tak, že já už bych si skoro dala říct, a on potom zmizel s nějakou jinou. To se mě strašně dotklo, říkala jsem si: Tohohle kreténa už nechci nikdy potkat. Až po letech mi to zdůvodnil tím, že jsem byla mladá a taková hrr, a že to na něj bylo moc,“ zavzpomínala. Po letech ji ovšem pozval do Vinohradského divadla, kde řediteloval, a nabídl angažmá. „Viděla jsem ho asi po dvaceti letech a vypadal fakt dobře,“ dodala. Karty se obrátily. Teď ji začal balit Martin a Veronika dělala fóry. „Až jsem to nakonec vzdala,“ uzavřela s úsměvem.

Jak to dopadlo?

Syn Melichar se narodil před pěti lety, ale kvůli komplikované nrániční kýle po půl roce zemřel. Dcera Kordulka (7) jim ale dělá radost. Oba ovšem mají hromadu dětí z prvního manželství.



Přečtěte si
mrum
4. 12. 2012 • 09:01

vypadal dobře? Vypadá jak homeless, mohl by se učesat a ostříhat aspoň.

hustik
16. 11. 2012 • 09:18

jeden článek naprosto o ničem.

solochov
15. 11. 2012 • 12:10

by udělal nejlíp, kdyby utekl i teď. V téhle bláznivé pochybné rodince žít, to musí být očistec. Nehledě na to, že "přechytralá" Žilková bere veškeré zásluhy na sebe a z něj dělá v rodině debila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.