Petra Janů: Zaplať pánbůh, že nemám děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petra Janů: Zaplať pánbůh, že nemám děti!

Petra Janů
Petra Janů ( Aha! – Martin Pekárek)

Zpěvačka Petra Janů u příležitosti dnešního 60. narozenin zrekapitulovala svůj život, v němž jí překvapivě nechyběly děti. Zatímco jiné ženy po potomcích marně touží, Petra Janů je vděčná, že nikdy neotěhotněla.

Mateřské pudy se v ní příliš neobjevily, protože sama neprožila příliš ideální dětství. Matka ji měla v 17 letech Petra si v sobě celý život nesla nepříjemné emoce, protože měla za to, že se narodila spíše z nezkušenosti, než z lásky. Ona i její manžel Michal Zelenka pocházeli z rozvráceného manželství, a tak se do zakládání rodiny nehrnuli.



„Nikdy mi nepřišlo na mysl, že bych toho litovala.Myslím si, že se dá žít plnohodnotný život i bez dětí. A když vidím ty tragédie okolo, co děti někdy dokáží, tak si říkám, zaplať pánbůh, že je nemám,“ šokovala Petra Janů otevřenou zpovědí v magazínu Sedmička.

Bezdětná zpěvačka nemusela nikdy příliš řešit svůj příjem a za módu tak může utrácet závratné částky. Za boty je schopná zaplatit až 20 tisíc korun. „Vydrží mi ale šest až sedm let. A když si to rozpočítáte, není to zase až tak hrozné,“ tvrdí Petra Janů, která nemá o peníze nouzi. Za koncert totiž bere 35 tisíc korun.





Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.