VIDEO Martin Dejdar ztrácí nervy: Rozbil si sklenici o čelo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Martin Dejdar ztrácí nervy: Rozbil si sklenici o čelo!

Video se připravuje ...

Účast v porotě show Česko Slovensko má talent vyžaduje opravdu hodně vytrvalosti. Při závěrečném castingovém kole toho už bylo na Martian Dejdara moc a předvedl zoufalý kousek, který vyděsil Lucii Bílou k smrti.

Martin se inspiroval šokujícím vystoupením indických bojovníků Bir Khalsa, kteří si adrenalin zvyšují sebetrýzněním. Když na pódiu zhlédl další z katastrofálních vystoupení, už to nevydržel a rozplácl si sklenici o čelo. A aby toho nebylo málo, střepy si nakonec nacpal do pusy a spolknul je. Lucie Bílá se nestačila divit, vedle koho v porotě sedí.



Kdo Martina Dejdara tak vytočil? Soutěžící snažící s překonat rekord v pojídání čokoládových kuliček? Kouzelník předvádějící otřepaný trik s kartami? V Talentu bude mnohem hůř a zasahovat bude muset dokonce i ochranka…

Lucie Bílá má o svém nejděsivějším zážitku jasno. Ze židle ji zvedl Karel Rosenberg, který se svým otřesným zpěvem objíždí domovy důchodců a vydělává na seniorech.

Sledujte show Česko Slovensko má talent na Primě! V neděli porota vybere poslední postupující soutěžící do semifinále.





Přečtěte si
hillaarkaa
28. 10. 2012 • 09:43

S Vypouleným Očkem,chtělo by to ještě Jaro Slávikovic,pytložvejka-ať je veselo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.