Tyhle fotky pomůžou bojovat proti AIDS: Dara jako sexy cukrářka! A Bydžovská mezi zadky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tyhle fotky pomůžou bojovat proti AIDS: Dara jako sexy cukrářka! A Bydžovská mezi zadky...

Dara Rolins: CHTĚLA BYCH BÝT SERVÍRKA! Velkým, ale kvůli super štíhlé figuře zakázaným snem zpěvačky Dary Rolins (39) je ten o cukrárně. „Chci mít někde na pláži u moře malý domek, kde bych trávila tři měsíce v zimě. Dole v přízemí by byla malá kavárna a cukrárna, čerstvé pečivo a koláče a já bych tam obsluhovala,“ svěřila se Dara.
Dara Rolins: CHTĚLA BYCH BÝT SERVÍRKA! Velkým, ale kvůli super štíhlé figuře zakázaným snem zpěvačky Dary Rolins (39) je ten o cukrárně. „Chci mít někde na pláži u moře malý domek, kde bych trávila tři měsíce v zimě. Dole v přízemí by byla malá kavárna a cukrárna, čerstvé pečivo a koláče a já bych tam obsluhovala,“ svěřila se Dara. (Art for life)

Zuzana Bydžovská (50) a provokativní nahé pánskými zadky nebo Dara Rolins (39) jako sexy cukrářka. I tak vypadají sny celebrit, které najdete ztvárněné v charitativním kalendáři občanského sdružení Art for Life.

Unikátní fotky jdou 1. listopadu do dražby a výtěžek půjde na prevenci HIV. Už dnes si ale nevšední portréty můžete prohlédnout v pražské Nákupní galerii Myslbek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.