Recept na bohatství - Soutěžící vařil maso 36 hodin! Hvězdná porota v čele s Libuší Šmuclerovou ho přesto přelstila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Recept na bohatství - Soutěžící vařil maso 36 hodin! Hvězdná porota v čele s Libuší Šmuclerovou ho přesto přelstila!

František Fialka byl jasným favoritem.
František Fialka byl jasným favoritem. (pro Aha! – TV Barrandov)

Reality show Recept na bohatství, kterou dnes ve 21.45 uvede TV Barrandov, přináší každý týden spoustu lidských příběhů. Dnešní večer přijde o milion a čtvrt bojovat také jeden ze čtyř postupujících v kategorii národní speciality – František Fialka z Prahy, který se před porotu dostavil stylově ve fialové košili.

Pan Fialka chtěl samozřejmě nabídnout to nejlepší. Proto hovězí vařil rovných 36 hodin! A porota se mu pěkně odvděčila!

Co se při natáčení stalo? „Je to hovězí kližka marinovaná v černém pivu, zelenina, cibule. Celé se to vloží do igelitového sáčku a vaří se ve vodě dlouhým varem. Já jsem to vařil 36 hodin při 75 stupních. Chutě se propojí a vůně nevychází pryč. Další výhoda je, že se při tomto vaření neztratí gramáž masa,“ popisoval svůj pokrm z kategorie národní kuchyně pan František, který i když se vyučil jako číšník, na kuchařinu nedá dopustit.

Co na jeho speciálně upravený pokrm říkala porota? „Masíčko se skvěle rozpadá, má to konzistenci, ale je to úžasně kovatelné,“ pomlaskával si porotce Maurer a zajedno s ním byla i Libuše Šmuclerová: „Mně se strašně líbíte, jednak přístupem a tím, jak jste si to úžasně připravil,“ chválila dojatého Františka, který už si brousí zuby na tučnou výhru.

Nakonec ale do hry vstoupil další soutěžící a svým receptem na hovězí oháňku na portském víně zcela zamíchal kartami! Co přesně se v reality show stalo, uvidíte už dnes večer!



Přečtěte si
hillaarkaa
2. 10. 2012 • 08:22

I vzduch

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.