Kerndl rozplakal Brejchovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kerndl rozplakal Brejchovou!

Jana Brejchová moc nemluvila, ale přiznala, že Laďu Kerndla a jeho písničky miluje!
Jana Brejchová moc nemluvila, ale přiznala, že Laďu Kerndla a jeho písničky miluje!

PRAHA – »Dvoukřest« Ladi Kerndla (61) přilákal vedle Nadi Konvalinkové, Květy Fialové, Josefa Dvořáka či Terezy Kerndlové i celebritu nejvzácnější!


Na křest jazzmanova nového alba a zároveň knížky o jeho životě »Moře, přístavy a lásky« dorazila totiž také herecká legenda Jana Brejchová (66), která se většinou společenským akcím vyhýbá!

Brejchová je na podobných párty vzácná jako šafrán, na Kerndlově křtu ale poseděla s Květou Fialovou a Naďou Konvalinkovou v družném »babském potlachu«. „Nerada mluvím, řeknu jen, že Laďu Kerndla miluju, a poprosím ho, aby nám zazpíval,“ řekla poté jako jedna ze tří sudiček do mikrofonu, a při jedné z jazzmanových písniček, Bílé Vánoce, se jí dokonce dojetím zaleskly slzy v očích. To Květa Fialová s Naďou Konvalinkovou byly veselejší a s čertovskými jiskřičkami v očích Kerndlovi daly mikulášský dárek. Kliknutím zvětšeteTím bylo originální spodní prádlo ve tvaru slona. „Má dokonce chobot pro pindíka,“ smál se Kerndl. „Ale není trochu malý? Přeci jen, nejsem pětiletej kluk,“ pozastavil se zpěvák nad velikostí netradičních spodků. „Slečna v prodejně mě ujistila, že ti budou,“ usmála se bezelstně Květa Fialová s tím, že prodavačka Laďu asi zná.


Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.