Hana Maciuchová: Šlo jí o život! Vážná alergická reakce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hana Maciuchová: Šlo jí o život! Vážná alergická reakce!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (Aha! – Marek Pátek)

Vosí bodnutí pořádně potrápilo Hanu Maciuchovou (66), jednu z nejlepších českých hereček. Šlo jí přitom doslova o holý život, bezprostředně poté totiž prodělala těžkou alergickou reakci!

Paní Hana je svým strachem z vos známá. Dokonce se traduje historka, kdy její celoživotní partner Jiří Adamíra (†67) při příjezdu na jejich milovanou chalupu v Českém ráji musel nejdříve prozkoumat terén, aby zjistil, že nikde není žádné vosí hnízdo. Teprve potom byla herečka v klidu a mohla si začít užívat jejich rozlehlé zahrady.

Jenže teď ji její noční můra dohnala. „Vůbec se k tomu nechci vyjadřovat,“ řekla podle serveru super.cz Maciuchová. Bezprostředně po štípnutí nebezpečným hmyzem jí moc do smíchu nebylo. Alergikovi hrozí tzv. anafylaktický šok, při němž může ztratit vědomí, přestat dýchat i zemřít.

„Lidé by měli vědět, že anafylaktický šok se rozvíjí velmi rychle, během několika sekund až minut. Postiženému je potřeba okamžitě zavolat linku 155,“ upozornil lékař Martin Bognár.

Maciuchové tak neodbytný hmyz narušil průběh hereckých prázdin, které v těchto týdnech má. Ona však místo toho, aby si užívala zasloužený relax po celoročním vypětí a krásného letního počasí, prožívala hotové drama!



Přečtěte si
hillaarkaa
18. 8. 2012 • 19:00

tak to je Macipušce cizí....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.