Kostková vydělává 150 tisíc měsíčně, jenže... Huntuje si zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kostková vydělává 150 tisíc měsíčně, jenže... Huntuje si zdraví!

Tereza by neměla zapomínat, že je hlavně mámou a musí být pro svého Toníka fit!
Tereza by neměla zapomínat, že je hlavně mámou a musí být pro svého Toníka fit! (Aha – Dan Černovský, TV Prima)

Jaká je cena zdraví? Zdá se, že pro herečku Terezu Kostkovou je to částka 150 tisíc korun měsíčně. Tolik si totiž vydělá natáčením seriálů Cesty domů a Obchoďák. Ale právě kvůli natáčení v obchodním centru, kdy je od rána do večera v klimatizovaném prostoru, trpí nesnesitelnými bolestmi hlavy a musí polykat jeden prášek za druhým, aby to vůbec vydržela!

Každý z nás si někdy položí zásadní otázku: „Stojí mi to vůbec za to?“ Sama sebe by se nejspíš měla zeptat právě Kostková, zda jí 150 tisíc stojí za neustálé migrény a bolesti.

„Při natáčení Obchoďáku jsem dvanáct hodin denně v nákupním centru, kde nepřetržitě běží klimatizace a je tam ten umělý vzduch. Už se to na mně začalo projevovat, protože trpím bolestmi hlavy a je to opravdu nepříjemné,“ prozradila jindy věčně usměvavá herečka.

„Divila jsem se, proč má moje role ředitelky obchoďáku ve scénáři napsáno, že ji sužují bolesti hlavy a je na prášcích. Teď už to na vlastní kůži chápu. Je až neuvěřitelné, jak moc člověka pracovní prostředí ovlivňuje,“ dodala Kostková, která se v tomto nedobrém stavu musí učit hory nových scénářů.

Nastoupila totiž do rozjetého vlaku natáčení, jelikož roli »zdědila« po Barboře Munzarové. Ta musela být přeobsazena kvůli vážnému zranění nohy, jež utrpěla při nehodě na motorce. Kostková má proto doslova vražedné pracovní tempo, které bude po prázdninách ještě horší. Chystá se totiž s Markem Ebenem uvádět další řadu taneční soutěže StarDance.



Autor:  nik

Přečtěte si
rejpal3
14. 8. 2012 • 22:11

Však já to napsal jen tak laškovně, nechtěl jsem, aby mne předběhnul boháč...

rejpal3
14. 8. 2012 • 22:08

Správně je vyvinutá, ty v.o.l.e nebo k.r.á.v.o - vývoj je zde zastoupen tím prvním tvrdým Ý - kup si pravidla a nešiř tu bludy, i.m.b.e.c.i.l.e...

stikara
8. 8. 2012 • 09:43

Ale to se vážený mýlíte Vine se řeka nebo cesta, u těla jde o vývoj!! Takže je i správně vyvyvnutá!! Rozumýte nebo snad rozumíte, rípale či snad rýpale?Když už chcete opravovat chyby, milý asexuále, můžete opravovat, jak je libo

p.r.d.e.l..hillarka
7. 8. 2012 • 17:40

Ale no tak, mám snad taky právo udělat nějaký přešlap v té nejintimnější chvilce Když to přijde, tak to přijde

p.r.d.e.l..hillarka
7. 8. 2012 • 17:36

Rejpale, co se ti to stalo? Ses posral?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.