Křehká kráska Bar Refaeli má novou lásku: Sbalila »Rajče«! Shaun White je megastar prkýnkářů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Křehká kráska Bar Refaeli má novou lásku: Sbalila »Rajče«! Shaun White je megastar prkýnkářů!

Bar Refaeli je jednou z nejžádanějších modelek.
Bar Refaeli je jednou z nejžádanějších modelek. (Profimedia.cz)

Izraelská topmodelka Bar Refaeli (26) je opět zamilovaná! Uhlazeného Leonarda DiCapria (37, Titanic) vyměnila za divokého prkýnkáře Shauna Whitea (25), jemuž se pro jeho ryšavou hřívu a jeho fantastické umění na snow či skateboardu přezdívá »Létající rajče«!

Místo nagelované patky zrzavá hříva, místo smokingu volné sportovní hadry velikosti XXXL. Modelku s novým přítelem jistě čeká spousta dobrodružství a adrenalinu. Dvojnásobný olympijský vítěz a jedna z nejkrásnějších žen na světě spolu byli spatřeni už zkraje července, ale to ještě dělali, že se na kalifornské Venice Beach potkali čirou náhodou.

Teď v týdnu spolu ale byli v jednom newyorském klubu a od té chvíle už nemůže být pochyb, že jsou spolu! „Tančili tělo na tělo, líbali se, objímali... Jako dvě hrdličky!“ popsal jeden z návštěvníků klubu, kde nový páreček řádil až do rána.

Čím ji asi Shaun uhranul? Dost možná zabodoval svým výrazným úsměvem. Toho si totiž Bar na mužích cení nejvíc. Anebo to aspoň říká...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.