Chantal dražila obrazy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chantal dražila obrazy

Fotografie Chantal Poullain se vydražila za tři sta tisíc korun.
Fotografie Chantal Poullain se vydražila za tři sta tisíc korun. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Na dražbě fotografií Jana Saudka, která se konala v pražském Danube House, to pořádně rozjela herečka Chantal Poullain (50)! Přítomné hosty s úsměvem pobízela, aby koupí fotografií známých osobností podpořili projekt Medela, který pomáhá dětem v těžkých životních situacích.

„To jsem vážně nečekala, ale udělalo mi to neskutečnou radost,“ řekla Chantal krátce poté, když celková částka za prodej tří fotografií činila osm set tisíc korun!

Nadšení neskrývala ani zakladatelka nadačního fondu Asante Kenya, pod nějž projekt Medela spadá, moderátorka Lejla Abbasová. O několik tisíc kilometrů dál v tu chvíli tak veselo nebylo. Na australském letišti brečela modelka Helena Houdová, která se měla na dražbu dostavit. Ovšem letadlo vypovědělo poslušnost, a tak Houdová, jež s projektem úzce spolupracuje, napsala krátký mail. Kromě poděkování v něm topmodelka vysvětlila podrobnosti své činnosti v projektu a nakonec to doplnila vtipnou tečkou: „Pro módní policii můžu sdělit, že mám na sobě černé krajkové šaty a boty na podpatku.“

„Já jsem byl ze spolupráce s tak výjimečnými ženami vzrušený,“ přiznal se fotograf Jan Saudek, který přišel se svou přítelkyní Pavlou, jež mu brzy přivede na svět syna. Další z těchto fotografií, na kterých Saudek zvěčnil známé ženy, se vydraží 16. prosince v klubu Lávka.

28.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.