Bývalí milenci Voříšková a Kotek: Přistiženi při polibku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bývalí milenci Voříšková a Kotek: Přistiženi při polibku!

Mladá herečka ale v sobě probudila vášeň, což se o Kotkovi říct nedá.
Mladá herečka ale v sobě probudila vášeň, což se o Kotkovi říct nedá. (hermina.cz)

Jsou to už čtyři roky, co Tereza Voříšková (22) a Vojta Kotek (24) udělali tlustou čáru za svým vztahem. Jenže co se jim podařilo v soukromém životě, není úplně tak snadné před kamerami. Tvůrci nového televizního cyklu Nevinné lži je totiž přinutili k líbačce, a to velmi vášnivé!

Zatímco Tereza se do toho vložila se vším všudy a vzplanula v ní divoká vášeň, Vojta se celé situaci nejdříve velmi bránil, a když už nebylo zbytí, zaťal zuby a jal se svou expřítelkyni líbat.

Z výrazu ve tváři bylo jasné, že mu přišla celá situace víc než komická. Chvílemi se smál, pak se zase culil nebo křivil rty… O Vojtovi je známé, že ho přitahují starší ženy, i proto se možná nemohl naplno oddat o dva roky mladší Tereze.

„Starší ženy dokážou být také tajemnější. Možná i mladšímu partnerovi dodávají pocit většího chlapáctví a dospělosti. Na partnerce je vždycky důležité to, jak se vedle ní cítím,“ řekl před časem Kotek.



Přečtěte si
anezat
10. 6. 2012 • 17:49

Asi není tak dobrý herec. Jinak oba dva h.u.l.í jako fabriky, Tereza už má z toho bohužel v tak mladém věku hlas jako chlap.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.