Tom Cruise & Katie Holmes: Manželství opředené kletbami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tom Cruise & Katie Holmes: Manželství opředené kletbami!

Novomanželé Katie Holmes a Tom Cruise. Jak dlouho jim jejich štěstí vydrží?
Novomanželé Katie Holmes a Tom Cruise. Jak dlouho jim jejich štěstí vydrží? (: AP)

LOS ANGELES – Asi málokdo by teď široko daleko našel šťastnější zamilovanou dvojici, než je Katie Holmes (27) a Tom Cruise (44). Ti se stali v sobotu na středověkém italském hradě Odescalchi manžely a teď si užívají líbánky na Maledivách.

Věštec tvrdí: Vím to, rozvedou se do měsíce!

Byla to svatba se vším všudy – krásná nevěsta v úchvatných šatech, šťastný ženich, stovky hostů, večeře ve velkolepém stylu zakončená úchvatným ohňostrojem. Přesto je tu hned několik tajemných kleteb, které věští, že by tohle manželství mohlo skončit velmi špatně.Při svatebním obřadu, který se konal v duchu zásad scientologické církve, jejíž učení přijali Katie a Tom za své, třeba zazněla tato mrazivá slova: „Mladí muži jsou přelétaví a často na svůj slib zapomínají. Katie, měj na paměti, že život je krutý a chmurný.“ Známý americký věštec Kenny Kingston má v tom, zda manželství Toma a Katie vydrží, jasno. „Bohužel je toto manželství od začátku odsouzeno k zániku. Vidím spoustu problémů a sporů. Nevydrží ani do jara. A nepomůže mu ani skutečnost, že Katie s největší pravděpodobností pod svým srdcem nosí Tomovo druhé dítě,“ tvrdí.

Také místo samotného obřadu, úchvatný středověký hrad, je opředeno krutou legendou. Ta dokazuje, že si jej filmaři ne náhodou vybírají k natáčení hororů. Podle legendy se dávná majitelka sídla, Isabella Medici, oddávala erotickým orgiím. Po noci lásky vždy zlákala milence k propadlišti. Jeho ostatky skončily v nehašeném vápně. Nakonec byla uškrcena manželem…

Perličky o svatbě roku

  • Luxusní nevěsta
    Katie měla na sobě model od Armaniho z šifonu zdobeného tisíci křišťály. Aby se vešla do róby, musela shodit dvacet kilo. Pod šaty si vzala krajkové prádélko za 65 tisíc korun. To vše doplnila vůní značky Clive Christianv hodnotě 88 tisíc korun za flakonek.
  • Dar od »bývalky«
    Od bývalé manželky Toma Cruise Nicole Kidman dostali novomanželé luxusní křišťálovou vázu v hodnotě 50 tisíc korun.
  • Vlastní jídlo
    V restauraci v Braccianu si odteď lze objednat luxusní pokrm nazvaný Tomovo a Katino rizoto s houbami a lanýži.
  • Odpůrci svatby
    Webová stránka Freekatie.net do poslední chvíle Katie nabádala, aby si Cruise nebrala. Prodávají se i speciální trička s nápisy jako Run, Katie, run! (Utíkej, Katie, utíkej!).
  • Suma sumárum
    Svatební obřad vyšel v přepočtu na 120 milionů korun. Jen pronájem hradu stál přes 42 milionů korun. Jedna televizní stanice a tři časopisy zaplatily za exkluzivní zpravodajství 110 až 120 milionů korun.
  • Pravá svatba
    Oficiálně se prý vzali před odjezdem do Itálie v Los Angeles. Scientologickou svatbu totiž italské úřady nepovolují.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.