Podivná svatbaToma Cruise a Katie Holmes | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podivná svatbaToma Cruise a Katie Holmes

Hollywoodské hvězdy Katie Holmes a Tom Cruise.
Hollywoodské hvězdy Katie Holmes a Tom Cruise.

BRACCIANO – Snad jen pád Říše římské se vyrovná davovému šílenství v malebném italském městečku Bracciano. Důvodem byli Tom Cruise (44) a Katie Holmes (27) a jejich dlouho očekávaná svatba!

A oddávající novomanželce řekl: Dávej si na něj pozor!

● Svatba roku se konala v Itálii
● Obřad stál 120 milionů korun
● V podhradí se málem střílelo

V pátek večer si budoucí manželský pár i s dcerkou Suri, která se narodila letos v dubnu, vyšel na večeři do vily Aurelia v historickém centru Říma. Pak všichni tři odcestovali do 40 kilometrů vzdáleného Bracciana.

Už od sobotního rána se v okolí impozantního středověkého hradu Odescalchi, místa jejich manželského slibu, tísnily stovky zvědavců. V městečku poletovaly červené balonky, za výlohami takřka všech obchodů byly podobizny Toma a Katie.

Jinak ale vše spíše než romantiku připomínalo akční scénu, která by se dobře hodila do dalšího pokračování thrilleru s Tomem Cruisem Mission Impossible. Ulice a střechy byly prošpikovány fotografy podobnými neohroženým agentům, okolí hradu obklíčily desítky policistů, hradby střežili elitní střelci, nad vším létaly vrtulníky.

Na místo obřadu dorazili budoucí novomanželé, ostře sledováni paparazzii, odděleně. Tom mával fanouškům z černého mercedesu, Katie přijela už pár hodin před ním.

Svatební obřad v duchu scientologické církve, jejímiž jsou oba členy, začal kolem 19. hodiny v salonku rytířského hradu. Nevěstě šly za družičky Tomova adoptovaná dcera Isabella (13) a tři sestry Katie společně se třemi sestrami ženicha. Po svatební hostině na hradě bylo místo svatby osvětleno šesti tisíci svíčkami vonícími po kávě a růžích. Na závěr všechny přítomné uchvátil obrovský ohňostroj.

Autor: (INT, šum)
Foto: AFP a Reuters

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.