Všechny vztahy Ivety Bartošové - Místo lásky jen samý žal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Všechny vztahy Ivety Bartošové - Místo lásky jen samý žal...

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (: archiv)

Iveta Bartošová (40) se pokusila o sebevraždu, žiletkou si podřezala žíly. To alespoň tvrdí zprávy z pražské vinohradské nemocnice, kde byla zpěvačka hospitalizována. Kdyby ji nenašel její současný přítel, veterinář Roman Hanke (39), bůhví jak by to dopadlo!

● Smutný týden Ivety Bartošové
● Žiletkou si podřezala žíly
● Co za tím vězí?

Iveta ale trvá na své verzi: „Pořezala jsem se o rozbitou skleněnou mísu při vaření.“ Kde je pravda? Iveta se o sebevraždu v minulosti pokusila už několikrát. A pokaždé za tím byly problémy s muži. Její životní příběh by vydal na román…

První láska skončila smrtí
Ivetinou první velkou láskou byl Petr Sepéši (†25) – zpěvák, kterého poznala v roce 1983 na soutěži Mladá píseň Jihlava. Začali spolu nejen zpívat, ale i žít. Kariéra se jim slibně rozjížděla. Jenže pak přišel osudný 29. červenec 1985! Nadějný zpěvák se vracel z turné domů do Aše. Na železničním přejezdu u Františkových Lázní nestačil přibrzdit… „Je to jako dnes. Slyším slova svého táty... Nevěřila jsem. Pak přišel prázdný rok, byla jsem bez života,“ smutně vzpomíná zpěvačka.

První pokus o sebevraždu
Pak jí osud do cesty přihrál dalšího muže, slavného muzikanta Ladislava Štaidla (61). Iveta se znovu zamilovala, a díky Ladislavovi se stala velmi žádanou zpěvačkou. Zdálo se, že konečně našla své štěstí… To by jí ovšem nesměl přijít do cesty mladičký idol dívčích srdcí, herec Rudolf Hrušínský nejmladší (36).

Potkali se při natáčení filmu
Jaroslava Soukupa Svatba upírů a Iveta pro okatého kluka ztratila hlavu. Když se to Štaidl dozvěděl, okamžitě se s ní chtěl rozejít. A tehdy se prý Iveta poprvé pokusila o sebevraždu. „Když jsem přijel domů, nemohl jsem se dostat do bytu. Klíče byly zastrčeny zevnitř, na zvonění nikdo nereagoval. Vyšplhal jsem tedy na terasu a přes sklo jsem viděl ležet bezvládnou Ivetu, prázdné obaly od léků a dopis na rozloučenou,“ napsal Ladislav Štaidl ve své vzpomínkové knize Víno z hroznů.

Také rok 1994 byl pro Ivetu velmi psychicky náročný. Tehdy se stala obětí záhadného únosu, kdy ji měl několik dní zadržovat u sebe v bytě muž jménem Roman Tříska. Příběh měl nakonec několik verzí – některé tvrdí, že šlo o skutečný únos, kdy byla zpěvačka týrána a dokonce sexuálně zneužívána, jiné mluví o tom, že zpěvačka od Štaidla prostě odešla, pak se s pláčem vrátila a celý humbuk kolem byl jen potrava pro média. Ať je to jak chce, se Štaidlem Iveta prožila ještě čtyři roky, během nichž se narodil (v roce 1996) syn Artur.

Několik Ivetiných kolapsů
S odchodem Ladislava Štaidla ze společné domácnosti skončil Ivetin poslední stabilní vztah. Pár let žila sama, pak se po jejím boku začali střídat muži jako na běžícím pásu:
2001 – právník Michal Černohubý (46) – vztah vydržel jen pár měsíců.
2002 – slovenský herec Karol Csinno (30) – rozešli se prý kvůli desetiletému věkovému rozdílu.
2004 – architekt Daniel Barták (33) – rozešli se po čtyřech měsících. Rozchod Ivetu velmi bolestně zasáhl, k tomu se přidružily finanční problémy, za kterými údajně stál především její bývalý manažer Zdeněk Barták (shoda jmen – pozn. red.). Totálně zkolabovala, a strávila několik dní v nemocnici.
zima 2004 – jaro 2006 – herec a moderátor Zdeněk Podhůrský (47). Mnohokrát se rozešli a zase dali dohromady, Iveta nemohla rozdýchat Zdeňkovu bývalou ženu Markétu. Během vztahu Iveta prodělala několik záhadných kolapsů, za nimiž podle lékařů obvykle stála kombinace prášků a alkoholu.

A teď další touha po smrti
Byť vztah s Podhůrským vypadal velmi vážně a intenzivně, Iveta se rozchodem kupodivu netrápila. Během měsíce se začala ve společnosti ukazovat po boku veterináře Romana Hankeho. „Je pro mě velkou oporou, máme se moc rádi,“ říkala zamilovaná zpěvačka.

S Romanem a Arturem trávila veškerý volný čas, dokonce oznámila médiím, že na čas končí se zpíváním a hodlá se věnovat rodině. Dokonce to vypadalo, že Iveta se chystá na druhé miminko. A pak přišel šok v podobě podřezaných žil...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.