Iveta Bartošová: Skončila na policii! Kvůli násilí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iveta Bartošová: Skončila na policii! Kvůli násilí!

Bartošová měla opět důvod k úsměvu, její předoperační kontrola dopadla dobře.
Bartošová měla opět důvod k úsměvu, její předoperační kontrola dopadla dobře. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Labilní zpěvačka Iveta Bartošová (46) musela k výslechu na policii! Po anonymním udání musela říct, kde přišla k modřině, která před třemi měsíci »zdobila« její tvář. Někdo si totiž myslel, že zranění jí způsobil její milenec Josef Rychtář (53). Teď z toho má velké trauma.

„Všichni dobře víme, jak má Iveta nerada jednání s takovými institucemi. Už jsme tam jednou museli spolu, protože mě někdo udal kvůli podezření, že modřinu jsem jí udělal já. U výslechu jsem nebyl přítomen, nevím, co říkala,“ prozradil serveru Super.cz Rychtář.

Bartošová nebyla na policii naposledy, bude muset vypovídat ještě jednou, trestní oznámení totiž podala i Darina Rychtářová, jelikož se bála, že jí jde o život. Všechny tyto kroky ale pěkně hrají do plánů Josefa Rychtáře, myslí totiž na zadní vrátka...

„Je to pro mě víc než dobře. Kdybychom se spolu rozešli a Iveta by pak – nedej bůh – zkoušela vyprávět, jak jsem ji bil a ubližoval jí, budu mít černé na bílém, že nehovoří pravdu. Je to pro mě jakási jistota, že mě nebude moci nespravedlivě očerňovat,“ dodal Rychtář.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
fiat
5. 5. 2012 • 11:47

tolik se toho napsalo, čtou to všelijaé sodiální úřady,organizace,atd. někso Ivet lituje, jiný je ironický. Stačilo by jí pomoci vyřídit diagnozu a invalidní důchod. Kolegové by mohli uspořádat benefiční koncert. Tady nejde jen o peníze ale pocit sounáležitosti. patřila mezi ně dlouhé roky, ale ta povaha česká ....

unno1
29. 4. 2012 • 19:27

To se oslaví, to se oslaví než to Ivetky mládí Rychtáře unaví

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.