PROSTŘENO: Marie obdivovala Petrův kondom! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

PROSTŘENO: Marie obdivovala Petrův kondom! +VIDEO

Ústecké prostřeno uzavírá Petr
Ústecké prostřeno uzavírá Petr (TV Prima)

Ústecké Prostřeno uzavře Petr, který hosty pozve do luxusního domu svých rodičů, kde je ledacos k obdivování. Marie s Eliškou by se zde nejraději usídlily trvale.

Nejhůře s v ústeckém kolektivu cítí Eliška, jejíž večeře byla ve čtvrtek velkou katastrofou. „Strašně se stydím, nejradši bych zalezla do kanálu a přikryla se poklicí,“ řekla sebekriticky.

Během návštěvy u Petry ji navíc zklamala Lenka, tradičně posilněná alkoholem. „Změnila jsem na ni názor. Při příchodu, když jí bylo řečeno, že se má sednout vedle mě, tak jsem v zrcadle viděla, jak se zatvářila,“ protežovala si Eliška.



Během šmejdění s nejvíce rozjela Marie, která u fotky Petrovy přítelkyně objevila kondom a se svým úlovkem se pochlubila Elišce. Obě dámy pak žasly nad obrovskou masážní vanou. „Ještě by to chtělo sklenku, svíčku a nějakého krásnýho, který by ti myl záda,“ zasnila se Eliška.

Petr si připravil rajče plněné lososovou pěnou, gordon bleu se šťouchanými bramborami a čokoládový fondant. Toto menu nejvíce zaujalo Lenku, která by kvůli Petrovi klidně opustila i manžela. „Škoda, že má přítelkyni,“ řekla žárlivě a pak si uvědomila, že její přání zazní v televizi.

Kdo si odnese 40 tisíc korun? Sledujte Prostřeno na Primě!

Petrovy recepty najde po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

 

Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.