Farmář »benjamínek« Michal: Rychlý sex a pak... kopačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Farmář »benjamínek« Michal: Rychlý sex a pak... kopačky!

Michal Frič je nejmladší z farmářů, ale zato pořádný kanec.
Michal Frič je nejmladší z farmářů, ale zato pořádný kanec. (TV Prima)

Nepolíbený katolický panic Jiří Čoček (41) má v pořadu Farmář hledá ženu svůj pravý protipól. »Benjamínek« Michal Frič (19) z Děčínska se totiž s hledáním své vysněné selky nepáře.

Hned po prvotních aktivitách se svými nápadnicemi se s jednou z nich vyspal! A byla to pořádná rychlost. Jen pouhých pár hodin od seznámení mu bez obtíží podlehla Lucie Hurtová. Jenže to se jí stane osudným!

Tichá voda břehy mele. Přesně takový je nejmladší z farmářů Michal. Ten jako seznamovací aktivitu zvolil nevinný bowling. Oproti indiánovi Honzovi, který volil vzrušením a žhavými dotyky nabitou aktivitu po vzoru filmu Duch s Patrickem Swayzem a Demi Moore, kdy se svými ženami usedl k hrnčířskému kruhu, vypadal Michal jako cudný studentík.

Opak je ale pravdou! Sotva zhasla světla kamer, noc se rozjela: romantické dotyky, mazlení a nakonec sex! „Michal se vyspal s Lucií hned po bowlingu. Byla to pro něj snadná kořist, a to ho vzápětí odradilo. Ihned v příštím díle ji pošle domů, je pro něj prý moc laciná,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí pořadu s tím, že Michala beztak okouzlila jiná.

„Zamiloval se do Anety. Je křehká a nezíská si ji jen tak někdo. Je pro něj výzvou,“ dodal zdroj.

Jak se ale vyvine vztah Anety a Michala, je zatím ve hvězdách – to, že Michal dováděl s Lucií, se totiž Anetě nemusí líbit...



Přečtěte si
jity
4. 4. 2012 • 12:30

Vrznul si a má to snad vědět celý národ? Co asi ten chudák panic, dočká se něčeho, nebo mu spadne baráke na hlavu. Tam to bude celá rodina zvláštní.

anada
3. 4. 2012 • 22:53

Hlavně, že on nedá každý. Pouze takové, která si řekne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.