Premiéra Titaniku v 3D: DiCaprio nepřišel! Ale Winslet zářila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Premiéra Titaniku v 3D: DiCaprio nepřišel! Ale Winslet zářila!

Pro Kate Winslet platí: čím starší, tím půvabnější!
Pro Kate Winslet platí: čím starší, tím půvabnější! (Profimedia.cz)

V roce 1997 natočil kanadský režisér James Cameron (57) megaúspěšný film Titanic. Z tehdy nepříliš známých herců Leonarda DiCapria (37) a Kate Winslet (36) v tom momentě udělal hollywoodské hvězdy. Ty teď v kinech zazáří znovu – v trojrozměrné podobě!

Příběh nešťastné lásky na potápějící se lodi se vrací u příležitosti blížícího se 100. výročí potopení skutečného Titaniku, 14. dubna 1912 na jeho palubě našlo smrt 1517 lidí.

Hlavní hvězdou slavnostního večera v londýnské Royal Albert Hall byla britská herečka Kate Winslet. O pozici se nemusela s nikým dělit – filmový milenec Leonardo DiCaprio totiž nepřišel!

Cameronovi dal košem kvůli neméně slavnému režisérovi – zrovna totiž v Minnesotě natáčí nový film (Django Unchained) s Quentinem Tarantinem (49).

Na první premiéře naopak chyběla Kate, neboť měla zrovna úplavici. Dočká se Titanic i třetí verze, na jejímž uvedení se objeví obě hlavní hvězdy?

Po 15 letech je ještě krásnější!

Kate Winslet stárne do krásy! To poznáte, když se podíváte na její foto z dob, kdy s DiCapriem sbírali ceny za svůj velkofilm. Byť za těch bezmála 15 let stihla povít i dvě dítka, je dnes Kate štíhlejší, celkově půvabnější a pyšnit se může i dokonalejším poprsím (zřejmě díky plastice) než zamlada!

Snad i proto představitelka Rose nechtěla znovu vidět svou erotickou scénu s Jackem na palubě potopené lodi. „Nechci se vidět nahá ve 3D! Mám strach, že to nebude vypadat dobře,“ přiznala před premiérou. Rady si ale věděla: „Radši tu část filmu strávím na baru, zrudla bych jako rajče!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.