Drsné VIDEO z Hotelu Paradise: Jsi pí*a, feťačka a laciná prostitutka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsné VIDEO z Hotelu Paradise: Jsi pí*a, feťačka a laciná prostitutka!

Zuzana a Viera se pohádaly
Zuzana a Viera se pohádaly (TV Joj)

Slovenky Zuzana a Viera se do sebe ostře pustily u bazénu a v Hotelu Paradise došlo na dosud nejdrsnější hádku. Ustojí Viera útok své sokyně?

Obě soutěžící se znají už z minulosti a ví mnoho o svém soukromí. Ani jedna z nich sice neprozradila, kde přesně se setkaly, ale o obou je známo, že kvůli vylepšení finanční situace neváhaly odhalit své tělo.

Drsná hádku odstartovala Viera, když Zuzaně do očí řekla, že je falešná. Záhy se dočkala opravdu kruté odvety. „Pro mě jsi obyčejná pí*a. Radši se budu bavit s jinými, než s tebou, protože jsi pro mě laciná prostitutka. Místo reality show jsi měla jít na psychiatrii,“ nešetřila urážkami playmate Zuzana.

Viera se poté zvedla a šla si postěžovat ostatním. Omluvy od Zuzany se ale nikdy nedočká, protože ta má o své soupeřce jasno. „Co se týká vzhledu, nechápu. A co se týká psychické stránky, nechápu, protože to je s ní velmi špatné. Když někdo několik roků fetuje, tak takhle dopadne. Sorry, neměla se profetovat do jiného světa,“ schytala to od Zuzany Viera.

Všechno o show HOTEL PARADISE naleznete zde: http://www.ahaonline.cz/hotel-paradise

Video se připravuje ...





Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.