Krejčíř: Konečně jsem záporák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krejčíř: Konečně jsem záporák

Ivan Vyskočil se díky nájemnému vrahovi Krejčířovi na jevišti několikrát pořádně zapotí!
Ivan Vyskočil se díky nájemnému vrahovi Krejčířovi na jevišti několikrát pořádně zapotí! (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Herci Ivan Vyskočil (60), Tomáš Krejčíř (35) a Dana Homolová mají za sebou úspěšnou premiéru hry Věrný aneb Vrah zvoní dvakrát! „Hraju nájemného vraha, který má zabít manželku bohatého podnikatele,“ těšil se Krejčíř, který poprvé hraje zápornou postavu.

Jeho vrah Tony se ale dostane do zapeklité situace, když zjistí, že neví, kdo si ho vlastně objednal. A na koho... „Se zbraní jsem ho ale musel naučit zacházet já,“ smál se po premiéře Ivan Vyskočil, který si jako majitel zbrojního pasu se zbraněmi rozumí.

Hru, jež měla v Divadle U Hasičů pražskou premiéru, objevila představitelka hlavní role Dana Homolová, která má zálibu v méně známých divadelních textech a jejich »objevování«. „Viděla jsem zfilmovanou verzi hry kdysi v televizi, moji roli tam hrála Cher. Tolik se mi líbila, že jsem si nedala pokoj, dokud jsem nedala dohromady režisérku a dva báječné herce, kteří by ji se mnou hráli,“ říká Homolová s tím, že detektivněkomediální hra bude fungovat jako zájezdové představení, se kterým bude trojice představitelů brázdit Čechy i Moravu!

9.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.