Dara a Rytmus: Doplatili na bojkot Slávika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dara a Rytmus: Doplatili na bojkot Slávika!

Dara Rolins s Rytmusem už svou lásku netají.
Dara Rolins s Rytmusem už svou lásku netají. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Přestože Dara Rolins a rapper Rytmus patřili k favoritům slovenské ankety Slávik, nakonec se neumístili na medailových pozicích. Oba se totiž rozhodli tento projekt bojkotovat.

Rytmus a Dara účinkují v show Hlas Česko Slovenska a ke konkurenční televizi, která odvysílala přenos z ankety Slávik, se jim moc nechtělo.

„Přežila jsem bez Slavíka doteď a přežiju i teď,“ vzkázala pořadatelům ankety přes server Topky.sk Rolins a její milenec ji následoval. Svým fanouškům tak předem vzkázali, že o cenu, a tím pádem ani o jejich hlasy, nestojí.

A to se jim nakonec vymstilo. Oba totiž figurovali v pětici nominovaných, ale arogantní přístup je připravil o smsky, které by jim zajistily medailové pozice.

V ženské kategorii zvítězila Tina. Ta Hlas Česko Slovenska moderuje, ale to jí na rozdíl od Dary a Rytmuse nebránilo v tom, aby vystoupila u konkurence. Další místa obsadily slovenské zpěvačky Zuzana Smatanová a Katarína Knechtová. V mužské kategorii se Rytmus musel sklonit před Richardem Müllerem, Peterem Cmorikem a Mirem Žbirkou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.