Poslední večeře Whitney Houston: Před smrtí si dala hamburger, šampaňské a pivo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poslední večeře Whitney Houston: Před smrtí si dala hamburger, šampaňské a pivo!

Whitney Houston
Whitney Houston (Profimedia.cz, Isifa.com)

Když se v sobotu vrátila do svého pokoje ve čtvrtém patře hotelu Beverly Hilton, dopřála si Whitney Houston (†48) ještě něco k snědku. Poslední večeři si ale nevychutnala. Příliš jídla totiž nebyl její žaludek schopen přijmout. Otevřené dvě plechovky piva a objednané šampaňské svědčí o tom, že Whitney se i na pokoji posilňovala alkoholem. Pár hodin poté ji ve vaně našli mrtvou s hlavou pod vodou.

Podle svědků se Whitney, která opět sklouzla k drogám a vypadala jako zombie, na posledních dvou večírcích mocně posilňovala šampaňským. O tom, že byla pod obraz, vypovídá i fotka jejího hotelového pokoje. Nedojedená večeře se válí na stole.

Zatímco nakousaný hamburger zůstal v pokoji, sendvič si odnesla do koupelny. Tam byl ještě větší nepořádek. Na podlaze leželo holítko, převržený hrnek, vysypaná káva, sklenice vody a oblečení.

Soudní lékaři dosud nepotvrdili přesnou příčinu smrti. Jasné je, že zpěvačka neutonula, v plicích se nenašla voda. Má se ale za to, že kolaps přivodily léky. V jejím pokoji se našly různé lahvičky obsahující třeba tlumič bolesti Ibuprofen, lék proti úzkosti Xanax, Midol proti menstruačním bolestem, léky proti bakteriální infekci a mnoho dalších.

Výsledky toxikologických testů, které by důvod smrti potvrdily, ale budou k dispozici za šest až osm týdnů.

Bude vůbec veřejné rozloučení?!

Tělo mrtvé zpěvačky bylo včera převezeno zlatým pohřebním vozem do rodného Newarku ve státě New Jersey. Smuteční obřad proběhne podle posledních informací jen v rodinném kruhu. Uskutečnit by se měl v sobotu v malém kostelíku v Newarku, kde Whitney jako malá zpívala.

Některé zdroje ovšem hovoří o velkolepé vzpomínkové akci podobné té, která v červnu 2009 uctila památku zpěváka Michaela Jacksona (†50), jenž zemřel na zástavu srdce v důsledku předávkování Propofolem.



Autor:  šum

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.