Co týden dal... Švehlíka děsí kriminál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co týden dal... Švehlíka děsí kriminál!

Alois Švehlík
Alois Švehlík (Aha! – J. Mašek, TV Prima)

Neměli jste v minulém týdnu čas přečíst si noviny? Nezoufejte, opět vám přinášíme ty nejzajímavější zprávy a drby z českého showbyznysu, které »vypluly« na povrch. Ani tentokrát naše celebrity nezklamaly…

Nervák týdne: Švehlík může dostat tři roky natvrdo!

Nejhorší dny svého života prožívá Alois Švehlík (72). Nejí, nespí, trápí se. Čeká totiž na vynesení trestu za to, že v prosinci loňského roku pod vlivem alkoholu havaroval a naboural do stromu. V krvi měl 1,35 promile, a okamžitě tak přišel o řidičský průkaz. Hvězda seriálu Cesty domů může vyfasovat až tři roky!

Kampelička týdne: Milionářka Farna prachy neutrácí!

To, že si za svou pětiletou kariéru zpěvačka Ewa Farna (18) vydělala desítky milionů korun, není tajemstvím. Nic si za to ale zatím nepořídila, jelikož jí účet stále spravují rodiče. Přitom Ewa už dosáhla plnoletosti, a tak má na peníze nárok.

„K osmnáctinám jsem od našich dostala obálku, kde stálo, že mám přístup ke svým účtům. Já jsem se ale rozhodla, že všechno zůstane při starém. Táta jako ekonom se o moje peníze staral vždycky dobře, proto jsem ho poprosila, aby se staral i dál,“ prozradila Farna.

Nemoc týdne: Čáslavský je v umělém spánku!

Filmový historik Karel Čáslavský (75) bojuje o život! Lékaři ho museli uvést do umělého spánku. Jedna plíce mu nepracuje vůbec, druhá zčásti. Zdravotní problémy ho trápily už delší dobu, kvůli tomu také musel vzdát svoji účast na obnoveném pořadu Videostop, který léta dělal s Janem Rosákem (64).

Telefonista týdne: Mladý Kraus dluží operátorovi 43 000 Kč!

David Kraus (31) má pěkný průšvih! Mobilnímu operátorovi totiž za volání z posledních dvou měsíců roku 2010 dluží částku 24 106 Kč. V lednu dostal první upomínku, na kterou ale nereagoval, a tak penále závratně narůstá. Momentálně dluží už více než 43 000 Kč! Davide, Davide, za chvíli u dveří zazvoní exekutor.

Bolest týdne: Šíp zrušil Všechnopárty!

Poprvé ve své kariéře musel Karel Šíp (66) zrušit natáčení svého pořadu Všechnopárty. Složil ho totiž těžký zánět kloubů neboli artitida. „Karel si to způsobil tím, že přecházel jedno banální nachlazení,“ prozradil nám blízký přítel známého baviče. Bolesti pohybového ústrojí u Šípa naplno propukly začátkem týdne. Jak dlouho jeho léčba potrvá, zatím není jasné.

Maminka týdne: Čvančarová porodila holčičku!

Krásnou holčičku, která dostala jméno Elena Emílie, přivedla na svět herečka Jitka Čvančarová (33). U porodu nechyběl otec, tanečník Petr Čadek (33). Holčička po narození vážila 3,30 kg a měřila 51 centimetrů.

„Ještě jsme s manželem dojatí. Je to nejkrásnější zážitek, který mě mohl v životě potkat. Ani jsme ještě nestihli vyzkoumat, kterému z nás je podobná. Elenka je nádherná, zdravá a vůbec nepláče,“ popsala své dojmy herečka.

»Dieta« týdne: Patrasová shodila deset kilo!

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (55) zhubla rovných deset kilo! A teď pozor: žádná dieta, žádné fitko, Dáda zhubla jen díky tomu, že přestala brát všechny léky, kvůli nimž její tělo zadržovalo vodu a ona byla oteklá jako kopací balon.

Výrok týdne - Štaidl: Iveta má IQ 132!

Ladislav Štaidl (66) šokoval! O své expartnerce Ivetě Bartošové (45), s níž má syna Artura (15), totiž prohlásil, že má IQ 132! To by tedy znamenalo, že labilní zpěvačka nepatří do blázince, ale rovnou do společnosti Mensa!

„Iveta má IQ 132, ona je oproti nám Einstein. Bohužel pro praktický život to nestačí,“ povzdechl si Štaidl. Každopádně takový kompliment Ivetě už dlouhou nikdo nesložil…

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
aznom
6. 2. 2012 • 10:26

Koho tím myslíš chlape?

aznom
5. 2. 2012 • 13:10

Švehlíka děsí akorát tak velký hov-no vy hlupáci z "AHA". Za ten karambol dostane s bídou pokutu,šašci.Nikomu se nic nestalo,škodu způsobil pouze sobě a ani procento alkoholu ne- bylo vysoké.Strašit můžete leda tak svoje zfetovaný parchanty!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.