Andrea Kerestešová: Vyhořel jí byt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Andrea Kerestešová: Vyhořel jí byt!

Andrea Kerestešová
Andrea Kerestešová (misshasicka.cz)

Oheň je dobrý sluha, ale zlá pán. O tom se přesvědčila na vlastní kůži i herečka Andrea Kerstešová (27) ze seriálu Vyprávěj. Naštěstí je ale v Česku spousta dívek, které se s tímto živlem pustily do boje.

Koncem roku jí vyhořel byt a hasičský zásah jí zachránil alespoň část majetku. Svůj vděk teď vyjádřila tím, že pokřtila kalendář finalistek Miss Hasička na rok 2012. „Žádná hasička ale tenkrát nepřišla. Jen chlapy. Ale stáli za to. Vůbec bych se nebála zorganizovat také soutěž o nejkrásnějšího hasiče. Jsou to fakt fešáci,“ usmívala se herečka.

Zážitek s hasiči má i druhá kmotra kalendáře Kateřina Průšová. Její rodiče totiž žijí v Chrastavě, kde před dvěma lety řádila ničivá povodeň. Mezi krásné hasičky zavítal také ministr zemědělství Petr Bendl, který se nestačil divit kolik krásných krotitelek ohně je mezi českými dívkami. Sám je dokonce členem dobrovolných hasičů.

Na večírku zároveň pořadatelé vyhlásili další ročník soutěže Miss Hasička. Dobrovolné i profesionální hasičky se tak mohou hlásit až do 30. března.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.