Veronika Freimanová: Milenec ji požádal o ruku, ale... Dala mu košem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Freimanová: Milenec ji požádal o ruku, ale... Dala mu košem!

Freimanová s odmítnutým ženichem, přítelem Vladimírem Boučkem.
Freimanová s odmítnutým ženichem, přítelem Vladimírem Boučkem. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Bouřlivý rozvod s režisérem Jaroslavem Brabcem (56) zřejmě Veroniku Freimanovou (55) poznamenal více, než se zdálo! Nový hereččin partner, architekt Vladimír Bouček (56), totiž hvězdu seriálu České televize Vyprávěj požádal o ruku – a ona překvapivě odmítla! Po špatných zkušenostech s nevěrným exmanželem už se vdávat nechce!

O zklamání, jaké Bouček po neúspěšných námluvách prožíval, pověděl deníku Aha! zdroj blízký hereččině rodině. „Veronika svého přítele má velice ráda, ale ne natolik, aby si ho vzala za muže. Když ji požádal o ruku, odpověděla mu, že si ho nevezme, protože už si na to připadá stará,“ prozradil náš zdroj s tím, že oproti Veroničině argumentaci věk v jejím rozhodnutí až tak velkou roli nehrál.

Pořád má v hlavě poslední roky manželství s Brabcem a zejména melu, jaká se odehrála při a po jejich rozvodu, kdy ji zostudil veřejnou nevěrou s Olgou Menzelovou. Samotná Freimanová se k celé kauze nechtěla vyjadřovat. „Nezlobte se, ale o svém soukromí nechci mluvit,“ řekla deníku Aha! jedna z našich nejlepších hereček.

Není si také jistá, že by nového tatínka chtěly její dvě dcery Tereza (24) a Markéta (18). Byly to ony, kdo mámu v nejtěžších chvílích držely nad vodou, a Veronika je nechce vystavovat dalším stresům, byť si s Boučkem obě rozumějí.

„Obě moje holky se s přítelem znají a mají se navzájem rádi,“ říká Freimanová. Dlouho však trvalo, než je vůbec seznámila. Už tehdy se bála, jak jihočeského intelektuála přijmou. „Bouček je hodně inteligentní muž, Veronika na to dcery dlouho připravovala,“ dodává zdroj z okolí herečky.

Freimanová byla za Brabce vdaná skoro třicet let. Rozvedli se roku 2008 poté, co režisér přivedl do jiného stavu Menzelovou. Trvalo dva roky, než se herečka z rozvodu vzpamatovala. Zatímco ona je v novém vztahu spokojená, její bývalý manžel se s Menzelovou sotva vídá. Jejich dceru Annu Karolínu vychovává převážně režisér Jiří Menzel.



Přečtěte si
bobina
9. 11. 2011 • 15:00

na stará kolena,až nebude hrát a na to ještě nemyslí.

pea.p
9. 11. 2011 • 13:21

jí už 18 tak na to prostě papír nepotřebuje. Vztah může fungovat i bez papíru. Navíc je to pořád pěkná ženská.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.