Partyšová o TopStaru: Na tu šanci jsem čekala 12 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Partyšová o TopStaru: Na tu šanci jsem čekala 12 let!

Gábina Partyšová je novou hvězdou TopStaru.
Gábina Partyšová je novou hvězdou TopStaru. (Aha! – Matin Hykl, Marek Pátek)

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (44) zažila včera pořádný šok, když se dozvěděla, že ji vyměnili za večírkovou reportérku Gabrielu Partyšovou (33). tu už dnes oficiálně představili na tiskové konferenci k jarnímu televiznímu programu.

Krásnou moderátorku budou diváci TopStaru, na který kouká přes půl milionů lidí, určitě postrádat. Přestože se snažila Bočanová včera na facebooku komentovat celou věc s humorem, je jasné, že ji ztráta pořadu, jenž pro ni byl srdeční záležitostí, mrzí.

Naopak velmi veselá je její nástupkyně Gábina Partyšová. Tu dnes vedení Primy oficiálně představilo na nové pozici v rámci tiskové konference k jarnímu schématu. „Čekala jsem na tuto příležitost 12 let, takže když mi nabídli 15. ledna moderování TopStaru za Mahu, okamžitě jsem to bez sebemenšího váhání přijala,“ řekla nadšeně a vyplynulo najevo, že o Mahuleny vyhazovu věděla už minimálně týden.

Informace o tom, že by oblíbenou moderátorku Bočanovou vyštípala, jaké se v zákulisí Primy šíří, odmítla. „Mám v tom čisté pole, k nikomu nechovám zášť, s nikým si nemusím vyřizovat účty, nikoho jsem nepodrazila,“ kroutila hlavou Partyšová a dodala, že by byla ráda s Mahulenou stále kamarádka.

Královna večírků to ale nebude mít v pořadu lehké. Diváci jsou totiž zvyklí na Mahulenin nezaměnitelný styl moderování, který lze jen těžko napodobit. Zvládne to?

„Vím, že na to, jak pořad vypadá, jsou lidé zvyklí. Chci to pojmout trochu jinak, ale decentně. Konkrétní podobu však ještě nemám,“ uzavřela nová hvězda TopStaru. Na její moderátorskou premiéru se budete moct podívat podle posledních informací už 7. března.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.