Řepku udala manželka: Podvedl mě! Zatajil 50 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Řepku udala manželka: Podvedl mě! Zatajil 50 milionů!

Řepka si vykoledoval od manželky červenou kartu a bude muset k soudu.
Řepka si vykoledoval od manželky červenou kartu a bude muset k soudu. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Denisa Hamerníková)

Rozvodová válka nabírá na grádech! Místo aby fotbalista Tomáš Řepka (38) slavil své pondělní narozeniny, dozvěděl se, že přijde o prachy a může za mříže! Jeho manželka Renata Řepková (38) ho udala, že spáchal mnohamilionový podvod s akciemi. A soud mu to prý už brzy spočítá...

Je v tom namočený až po uši. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že Řepka měl ulít okolo 50 milionů Kč v akciích. U rozvodového soudu pak křivě vypovídal, že o akcie přišel v době finanční světové krize. Lež! Státní zastupitelství už vše řeší.

„Trestní oznámení na pana Řepku tady skutečně máme už od 13. prosince, jde o podezření z trestného činu podvodu. Podvedena se cítí paní Řepková,“ řekla deníku Aha! Jindra Janáčová, obvodní státní zástupkyně pro Prahu 6. Podle našich informací už byly fotbalistovi prokázány nekalé finanční transakce za 35 milionů, celkem by to mělo »hodit« zmíněných padesát.

Co vlastně »Řepa« vyváděl? Samozřejmě chtěl před manželkou, s níž se po 17 letech rozvádí, ulít co nejvíce peněz a rozpouštěl je v podobě akcií na různé účty. Vše teď prošetří policie. „My k tomu nic říct nemůžeme,“ řekla Janáčová. Samotný Řepka reagoval podrážděně. „Nebudu vůbec nic říkat. Dneska ne,“ vybafl do telefonu fotbalista, kterému už brzy jeho nová partnerka Vlaďka Erbová porodí chlapečka.

Prokáže-li soud Řepkovi pokus o podvod, bude obnoven proces o výši alimentů. „Pan Řepka totiž uvedl v omyl soud a odbor péče o dítě. Vždyť křivě vypovídal,“ upozornil Miroslav Duda, advokát zastupující Renatu Řepkovou.

A navíc aby se řízný obránce bál, že místo v plzeňské Viktorii skončí o pár kilometrů dál – v teplácích na Borech...

Už dnes Plzeňákem?

Bijec Tomáš Řepka (38) vyhoštěný ze Sparty by se už dnes mohl upsat Plzni. „Líbilo by se mi to. Je tam spousta sparťanů,“ řekl včera televizi Nova.

Zbývá už jen souhlas kouče Viktorie Pavla Vrby, kterému vlastník klubu Paclík a manažer Šádek servírují »Řepu« trošku za jeho zády. Stejně jako v létě alkoholového potížistu Martina Filla...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.