VIDEO Televizní retro: Kruté počátky komentátora Pavla Čapka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

VIDEO Televizní retro: Kruté počátky komentátora Pavla Čapka!

Pavel Čapek má za sebou bohatou kariéru v televizi...
Pavel Čapek má za sebou bohatou kariéru v televizi... (Česká televize)

Než se stal Pavel Čapek (53) sportovním komentátorem, jeho hlas využili v Československé televizi jako podkreslení k ilustračním záběrům lákajícím k jarní procházce Prahou. V novém seriálu Televizní retro vám připomeneme ty největší bizarnosti z televizního archívu!

Pavel Čapek se této role zhostil na jedničku a v reportáží z 20. dubna roku 1984 plně rozvinul svůj lyrický potenciál, který pak musel při komentování sportu držet na uzdě.

„Praha je optimisticky naladěna a láká nás na místa tisíckrát navštívená a přesto v tomto ročním období něčím nová,“ začal svou reportáž o kouzlu Prahy v jarním období.

Je neuvěřitelné, kolik klišé se mu podařilo nacpat do pár vět. „Hřejivé sluneční paprsky svádějí k příjemnému odpočinku či pokusu o opalování a příroda nám k tomu pořádá módní přehlídku pestrobarevných květů. Zkrátka jaro se představuje v předvelikonoční Praze v plné kráse a o svátcích jistě i vy půjdete na procházku,“ pokračoval Čapek. Je více než jasné, že po jeho reportáží nezůstal jediný Pražan doma…

Podívejte se na kouzelný jarní projev Pavla Čapka na videu. Druhé video ukazuje, jak se v televizní prehistorii losovali výherci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.