Tyto mladé hvězdy jsou v balíku: Nejvíce vydělává »Potter« Daniel Radcliffe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tyto mladé hvězdy jsou v balíku: Nejvíce vydělává »Potter« Daniel Radcliffe!

Daniel Radcliffe je nejbohatší!
Daniel Radcliffe je nejbohatší! (Profimedia.cz)

Představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe (22) je tím nejatraktivnějším ženichem. Na kontě už má podle magazínu Heat přes 1,5 miliardy korun (51,7 milionu liber) a vede tak žebříček nejbohatších celebrit do 30 let.

Radcliffe si díky osmi filmům o Harrym Potterovi přišel na pořádný balík a jeho postavení na vrcholu žebříčku je už několik let neotřesitelné. Otázkou ale je, jestli bude jeho tvář tolik vynášet i poté, co fantasy sága v kinech dospěla do finále.

Na Potterovi se pořádně napakovali i filmoví přátelé mladého čaroděje. Emma Watson (21) si jako Hermiona přišla téměř na 24 milionů liber a Rupertu Grintovi (23) role Rona vynesla 21,7 milionu liber. Harryho parťáci tak v žebříčku obsadili čtvrté a páté místo.

Druhé místo patří s 30,8 miliony liber herečce Keiře Knightley (26). Za své bohatství vděčí především filmové sérii Piráti z Karibiku a značce Coco Chanell, jíž propůjčila svou tvář.

Dívčí idol Robert Pattinson (25) je díky příjmům z romantické upírské ságy Twilight třetí. Dosud si vydělal téměř 25 milionů liber a meziročně si polepšil o dvě místa.

Žebříček deseti nejbohatších mladých celebrit najdete v galerii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.