Tajemství Váňova plyšáka ze Slavíků: Hračka za 15 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství Váňova plyšáka ze Slavíků: Hračka za 15 tisíc!

Na Váňově tváři je při jízdě na plyšovém koníkovi vidět pekelné soustředění.
Na Váňově tváři je při jízdě na plyšovém koníkovi vidět pekelné soustředění. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Karel Kopáč)

Fenomenální žokej Josef Váňa (59) nedá bez koně ani ránu. Potvrdil to i při letošním předávání Slavíků, kde v sobotu přivezl cennou trofej kamarádovi Karlu Gottovi (72). Tentokráte se u toho ale pořádně zapotil! Jízda na plyšové hračce mu totiž dala nezvykle zabrat.

Hnědáka pro Váňu pořídil moderátor celého večera Libor Bouček. Plyšového koně, který je letos největším hitem mezi vánočními dárky, viděl poprvé na závodišti při Velké pardubické a hned ho napadlo, že jím Váňu překvapí. A taky ano!

„Dostal jsem ho těsně před předáváním ceny v zákulisí, ale tak narychlo jsem nevěděl, jestli se to jezdí nohama nebo rukama. Než jsem na to pořádně přišel, už jsem dojel ke Karlovi,“ vzpomíná Váňa s úsměvem.

„Je to perfektní hračka, ale zcela jistě mi ten koník dal zabrat víc než Tiumen, se kterým jsem vyhrál Pardubickou,“ dodal.

Plyšový koník je mezi hračkami letos skutečným trhákem. Prodává se ve třech velikostech, a tak hravě unese i dospělého. Nejedná se ale právě o nejlevnější dárek. Za koně, na kterém rajtoval Váňa, zaplatíte 14 499 korun.



Přečtěte si
konstantina
29. 11. 2011 • 19:44

TRAPAS

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.