Vážně nemocná Vilhelmová: Nechci žít s Dykem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vážně nemocná Vilhelmová: Nechci žít s Dykem!

Tatiana Vilhelmová na slavíkovi
Tatiana Vilhelmová na slavíkovi (Kundrát, Hykl)

Herečka Tatiana Vilhelmová (32) sice prožívá šťastné období s mladým milencem Vojtou Dykem (25), ale síly jí ubírá nemoc. Proč s ním neplánuje trvalý a plnohodnotný vztah v jedné domácnosti?

Zdravotní komplikace Tatianě způsobilo velké pracovní vytížení. Kvůli představení Zkrocení zlé ženy měla přes léto plný diář a nakonec zkolabovala a skončila v nemocnici se zánětem mozkových blan. Nemoc ji dokonce dočasně připravila o její dva syny, o něž se staral jejich tatínek Pavel Čechák a babičky. Na Vojtu Dyka si ale čas ráda udělala.

Vilhelmová by už se chtěla vrátit k herectví, ale stále ji přemáhá únava a bolesti hlavy. Po dvou zkouškách v Dejvickém divadle zjistila, že stále není schopná odehrát celé představení.

Přestože Vojta Dyk v jejím životě nahradil Petra Čecháka, příliš k tělu si jej nepřipouští a každý z nich žije ve svém bytě. „Vyhovuje mi náš model, kdy spolu nemusíme bydlet a můžeme se vidět, jen když na sebe máme čas a náladu. Ale uvědomuju si, že něco takového je pro většinu lidí ekonomicky obrovský přepych,“ řekla Vilhelmová magazínu Ona Dnes.

Vztah s mladším mužem si přesto nemůže vynachválit: „On zatím nezná všechny možné nástrahy a úskalí, neutvrzuje mě v nich a já si díky němu říkám, proč se na všechno dívat z té horší stránky, když to můžu vidět z té lepší. V tom je to příjemnější. Navíc Vojta je obrovsky empatický člověk, to je pro ženu vždycky příjemné.“



Přečtěte si
vilaamalka
29. 11. 2011 • 11:53

Jako by ji někdo z nás nutil. Je nám to šumafuk

xell
29. 11. 2011 • 11:50

Oprava :Ashton Kutcher--to by z něj mohl být kačerák

xell
29. 11. 2011 • 11:47

Pravda, stejně s ní nebude napořád.Je to mladý a pěkný kluk. Táňa si nevážila toho, co doma měla.Dopadne to s nima stejně jako u Demi Moore a Asthona Katcera

mondego
29. 11. 2011 • 11:42

No a nám tady, zase ničíš život ty, svýma žvástama blá, blá, blá, blá, spatláš pátý přes devátý, bohatej podnikateli nebo-li hillarko,( jak chceš ) Jsi jednou provždy hlava skopová a nebo taky, vůdce stáda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.