Nemocná Marie Rottrová: Přesouvá koncerty! Gott: Náhradní termín nestihnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nemocná Marie Rottrová: Přesouvá koncerty! Gott: Náhradní termín nestihnu!

2001 - Velký comeback! zpěvačka se vrátila z Německa, kde žila, a rychle si znovu získala přízeň diváků.
2001 - Velký comeback! zpěvačka se vrátila z Německa, kde žila, a rychle si znovu získala přízeň diváků. (ČTK)

Smog a sychravé počasí zahnaly do postele zpěvačku Marii Rottrovou (70), která je právě na rozlučkovém turné. Kvůli nemoci musela »lady soul« přesunout několik koncertů – i ten dnešní v rodné Ostravě, kde měli zpěvačce pod dohledem televizních kamer gratulovat k životnímu jubileu její kolegové.

„Lidé o své vstupenky ani peníze nepřijdou. Paní Rottrová všem svým fanouškům vzkazuje, že se brzy uzdraví a všechny koncerty do posledního odzpívá,“ sdělil nám její management.

Rottrové měl dnes v Ostravě popřát a zazpívat i Karel Gott (72). „V náhradním termínu 5. prosince už se mi to nepovede, bohužel se tam nedostanu,“ řekl deníku Aha! zpěvák, který dnes místo do Ostravy pojede do Brna na koncert Toma Jonese (71).



Přečtěte si
jity
23. 11. 2011 • 13:15

aby se její přiznivci mohli vydat na její koncert. Já bych na něj už nešla, byla jsem jen jednou a hrozně mi to zklamalo. Pořád tam probírala jen samé trapasy, zklamání a deprese a ještě před vystoupením vypila lahev ferneta. Lidé z toho koncertu odcházeli a nečekali na konec. Přesto musím uznat, že na svůj věk paní Rottrová vypadá dobře a fandům ji neberu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.