Mareš má novou milenku! Randí s modelkou a »bývalkou« exmanžela Madonny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mareš má novou milenku! Randí s modelkou a »bývalkou« exmanžela Madonny

Leoš Mareš teď randí s touhle sexy kočkou.
Leoš Mareš teď randí s touhle sexy kočkou. (Profimedia.cz, ara)

Jen pár týdnů po rozchodu s modelkou Hanou Svobodovou to vypadá, že má Leoš Mareš novou známost. Jeho úlovek se ovšem tentokrát těší celosvětové slávě - je jím topmodelka slovenského původu Michaela Kociánová.

Ta se proslavila nejen jako tváří módních kampaní pro Dior, Vivienne Westwood nebo Galliana, ale také jako milenka ex-manžela Madonny Guye Ritchieho. A jak se nechala v jednom z rozhovorů slyšet, ucházel se o její přízeň i idol všech žen, Brad Pitt. Zda to bylo ještě před tím, než si začal s Angleinou Jolie, to už neprozradila.

Každopádně, podle snímků, které deník Aha! pořídil, jí momentálně patří náruč nejlépe placeného českého moderátora Leoše Mareše. Dokonce si prý kvůli němu přebookovala letenku do New Yorku, aby mohla se známým sukničkářem strávit víc času.

CHCETE VĚDĚT, JAK SE KE KAUZE OBA VYJÁDŘILI A PODÍVAT SE NA EXKLUZIVNÍ FOTKY Z JEJICH RANDE? KUPTE SI ÚTERNÍ DENÍK AHA!

Otázkou je ale, jak dlouho hrdličkám románek vydrží. Michaela, jakožto světová topmodelka, si vydělá mnohonásobně víc než Mareš, a tak je jasné, že bude muset Leoš ukázat víc, než jen pár luxusních dárků jako v minulých vztazích.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.