Politici s hvězdičkou: Nejen Rudá Vendula i tihle pózovali nazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Politici s hvězdičkou: Nejen Rudá Vendula i tihle pózovali nazí!

Vendula Kroupová a její \"konkurence\" z Austrálie. Která je hezčí?
Vendula Kroupová a její \"konkurence\" z Austrálie. Která je hezčí? (Foto pro Aha! - Josef Böhm, ara)

Česká komunistka Vendula Kroupová není rozhodně první političkou, která se rozhodla odhalit. Vystavování hříšných fotek na web se poslední dobou stalo celkem módní záležitostí. Třeba takoví američtí demokraté by o tom mohli vyprávět. Jenže zatímco je stály hambaté fotky více či méně obnažených údů křeslo, u nás něco podobného určitě nehrozí.

Lásko, podívej, ten je!

Americký demokrat Louis Magazzu (53) poslal sérii svých nahatých fotek e-mailem ženě, s níž udržoval elektronický kontakt už několik let. Bylo na nich vidět úplně vše, včetně detailní fotky rozkroku. Snímku se zmocnili konkurenční republikání a neváhali je zveřejnit na svých stránkách. Politik je nakonec přesvědčil, aby je stáhli, ovšem výměnou za svou rezignaci.

Další politik trouba

Se stejným problémem se potýkal i demokratický kongresman Anthony Weiner (46). S tím rozdílem, že on fotku svého ztopořeného penisu, pravda vždy zakrytého buď trenýrkami nebo froté ručníkem, poslal přes twitter několika ženám. Weiner je přitom ženatý s přítelkyní Hillary Clinton Humou Abedinovou. Také on musel okamžitě rezignovat.

Dračice z Austrálie


Bývalá australská senátorka Pauline Lee Hansonová (49) se chtěla navrátit na politické výsluní, jenže, ejha! Na političku prasklo, že nafotila sérii hodně odvážných erotických fotografií, které nafotila před 30 lety. Za objektivem stál její tehdejší přítel. Hansonová sice tvrdí, že to není ona, jenže co je jí to platné!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.