Hugh Jackman: Vyhlásil válku robotům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hugh Jackman: Vyhlásil válku robotům!

Ocelová pěst
Ocelová pěst (Falcon)

Australský herec Hugh Jackman (43) se kvůli technice ocitl na dně. O práci ho připravily stroje, kterým se rozhodl čelit tím nejdrsnějším způsobem.

Spor mezi Jackmanem a roboty tvoří zápletku akčního filmu Ocelová pěst, jehož děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je box výsadou dva a půl metrů vysokých ocelových monster. Bývalý šampion s tváří Jackmana má kvůli nim po kariéře a musí se živit jako promotér. Když se po letech setká se svým ztraceným synem, uvědomí si, že má poslední životní šanci, aby opět stanul na vrcholu.

Ocelovou pěst režíroval Shawn Levy, autor komedií Líbánky nebo Noc v muzeu. „Tenhle film je pravděpodobně tím nejrealističtějším, jaký kdy natočil, a domnívám se, že se jedná o jeho filmový přerod. Viděl jsem výsledný film – vypadá skvěle, záběry jsou současně citlivé i nápadité,“ chválil Ocelovou pěst Steven Spielberg, který se podílel na její produkci.

Hugh Jackman má s akčními scénami bohaté zkušenosti a při natáčení opět prokázal svou formu. „Je to zábavný film. Obsahuje skvělé akční scény, ale pod nimi se ukrývá velice citlivý příběh, který vás do jeho světa vtáhne a nepustí. Všechny ty postavy si zamilujete – lidské i robotické,“ láká na Ocelovou pěst Jackman.

Budou jeho svaly stačit na boxující monstra? Ocelovou pěst můžete právě teď vidět v kinech.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.