Hustý! Tohle dělaly celebrity, než se staly slavnými! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hustý! Tohle dělaly celebrity, než se staly slavnými!

Hustý! Tohle dělaly celebrity, než se staly slavnými!
Hustý! Tohle dělaly celebrity, než se staly slavnými! (Foto ara)

Každý někde začíná, jen málokdo se dostal na vrchol již v mládí. I mega hollywoodské hvězdy si střihly různé brigády či obyčejné práce. Nikdo z nich předtím asi ani netušil, že jejich práce a především plat bude zcela jiný…

Steve Buscemi

Mezi jeho nejznámější role patří  Mr. Pink z filmu Gauneři nebo Rockhound v Armageddonu. V letech 1980 až 1984 byl Steve hasičem v New York City!  

Barack Obama

Prezident vždy nebyl prezidentem ani politikem. V mládí bývalá americká hlava státu prodávala zmrzlinu.

Tom Hanks

Kupte si popcorn, kupte si arašídy! Tohle jste kdysi mohli slyšet pokřikovat oscarového herce Toma Hankse. I když si vyzkoušel i jinou práci, herectví se věnoval již od útlého věku. Tom jednoduše následoval svůj sen.

Tim Allen

Kutil Tim nebyl vždy kutilem, ale spíše pěkným průšvihářem. Allen byl 2. října 1978 zatčen na mezinárodním za držení 0,7 kilogramu kokainu. Předtím než se stal hercem a komikem byl tedy drogovým dealerem.

Jim Carrey

Kluk od vedle, který vám hlídá ratolesti, se klidně jednou může stát mega hvězdou. Přesně to se stalo Carreymu, který jako mladý hlídal děti.

George Clooney

Šťastné to ženy, kterým Clooney zkoušel botičky. Herec jako mladý prodával dámské boty. To musely být tržby, co? ;)

Gerard Butler

Proklatě sexy a chytrý? To je Gerard Butler! Předtím než se pustil do herectví, vám mohl dát pár právnických rad. Butler se totiž živil jako právník a stážista.

Pierce Brosnan

Týýýjo, to je žhavák! Jeden z nejznámějších představitelů Jamese Bonda se dříve živil jako profesionální chrlič a polykač ohně. Auvajs!

Harrison Ford

Ten byl pořádné makačenko! Ford se nebál práce rukama a tak se dříve věnoval tesařině. Šikula!

Nicole Kidman

I když dříve nebyla tak atraktivní jako dnes, masáž od ní byste si určitě užily! Jedno je jasné, jedna z nejlépe placených hereček si opravdu finančně přilepšila!

Brad Pitt

Děláte si srandy z maskotů? Tak to byste měli rychle přestat! Jeden z nich totiž může být sexy fešák, z kterého se stane hollywoodská star stejně jako Brad Pitt, který v obleku kuřete fandil El Pollo.

Danny DeVito

“Chcete to tady zkrátit? Tady bych to trochu zastřihl, nebo můžeme udělat trvalou či pěkný drdůlek?“ Něco takového asi řešil známý zábavný herec, který kdysi pracoval jako kadeřník nevěst.

Johnny Depp

Dobrý den, mohl bych vám nabídnout… Herec, který si vydělal miliardy díky trháku Piráti z Karibiku, dříve pracoval jako telefonický prodejce. Ještě, že mu to telefonování asi moc nešlo…

Hugh Jackman

Hmmm, tak to asi nebyl špatný trénink. Hugh, známý jako X-Men, byl dříve učitel gymnastiky. No, to měla děvčata asi pěknou podívanou.

Na video s Hugh Jackmanem se můžete podívat zde:

 

 

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.