Režisér Filip Renč: Tajné rande s krásnou herečkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Režisér Filip Renč: Tajné rande s krásnou herečkou!

Debata Renče i Kolesárovou bavila. Doplňovali ji mohutnými gesty rukou.
Debata Renče i Kolesárovou bavila. Doplňovali ji mohutnými gesty rukou. (Aha! Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát, foto pro Aha! – Pavel Machan)

Režisér Filip Renč (46) má zase nový zářez! Fotografové deníku Aha! načapali producenta a režiséra v centru Prahy, jak se prochází s herečkou Janou Kolesárovou (32), a to přitom má novou přítelkyni Kristýnu, která pracuje v České televizi! Že by další nevěra?!

Režisér strávil víkend ve společnosti hereckých přátel. V neděli večer se sešel s hercem Janem Budařem (34) a herečkou Janou Kolesárovou v luxusní restauraci v centru Prahy, kde povečeřeli a jednali o novém seriálu Sanitka 2, který Renč společně se jmenovanými herci natáčí.

Večeři zakončili kolem půl jedenácté v noci. Renč se rozloučil s Budařem, ale nikoliv s Kolesárovou, se kterou se chvíli procházel po centru Prahy. Poté se dvojice usadila ve vegetariánské restauraci. „Byl jsem s Honzou Budařem a Janou Kolesárovou na večeři, protože jsme jednali o natáčení Sanitky 2,“ řekl deníku Aha! Renč, který tvrdí, že s Kolesárovou nic nemá.

„S Janou nic nemám. Mám novou přítelkyni Kristýnu, která pracuje v České televizi,“ dodal Renč s tím, že pusa s Kolesárovou – tak oba zachytili fotografové deníku Aha! – nic neznamenala.

„Bavili se spolu asi půl hodiny. Dali si i pusu, ale nejdříve o něčem debatovali, v jednu chvíli na něj Kolesárová dokonce vztáhla ruku, jako by mu chtěla dát facku, ale zřejmě to bylo jenom škádlení,“ prozradil deníku Aha! náš zdroj, který si nepřál být jmenován.Že by Kolesárová nepřekousla to, že je až druhá v pořadí?!



Přečtěte si
smidrsova
10. 11. 2011 • 01:09

Tak bych většinu článků zde pojmenovala...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.