Proč Kačer a Divíšková čelí exekuci? Žaloba z pojišťovny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Proč Kačer a Divíšková čelí exekuci? Žaloba z pojišťovny!

Jan Kačer
Jan Kačer (Profimedia.cz, ara)

Osudy hereckého a hlavně manželského páru Jana Kačera (75) a Niny Divíškové (75) jsou v rukou nekompromisních exekutorů, kteří jim obstavili všechny rodinné nemovitosti.

Deníku Aha! se podařilo zjistit, že za celým případem stojí pojišťovna, která podala návrh na exekuční příkaz. Jan Kačer tuto informaci potvrdil!

„Jde o Všeobecnou zdravotní pojišťovnu, jedná se o jednu exekuci, ta částka není až tak vysoká,“ řekl nám člověk z kanceláře Daniela Vlčka, který je pověřen touto exekucí.

Je víc než zřejmé, že jeden z manželů asi opomněl zaplatit měsíční odvod zdravotního pojištění. „V tuto chvíli jsou oba důchodci a platí za ně pojištění stát, k případu ale mohlo dojít v minulosti, pak začala narůstat penále a ve finále byl podán návrh na exekuci,“ řekla nám Šárka Korandová z tiskového oddělení VZP.

K případu se konečně vyjádřil uznávaný herec Jan Kačer, který je z celé věci otřesen. „Je opravdu možné, že jsme nezaplatili zdravotní pojištění. Ale mé ženě kvůli tomu už tři čtvrtě roku strhávají tři tisíce korun z platu. Ale proč nám ten exekutor neřekl, že nám obstavil majetek?“ diví se Kačer, který je exekutorským případem zaskočen. Jenže mnohdy exekutoři zabaví majetek, aniž je o tom dlužník obeznámen soudem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.