Otevřená zpověď českých hvězd - Náš první sex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otevřená zpověď českých hvězd - Náš první sex

Eva Aichmajerová
Eva Aichmajerová (: Dalibor Puchta, Milan Hladil, Petr Adámek, archiv)

Dámy, vzpomenete si ještě, jak vypadal ten, který vás připravil o věneček? A vy, pánové, máte stále před očima tu dívku či ženu, která z vás »udělala« muže? Určitě ano. Vždyť jak se říká, je to jen jednou za život.

Jak na první milování vzpomínají naše celebrity? V kolika letech na to »vlítly«? Bylo to z lásky, nebo jen při náhodném setkání, kdy nedokázali potlačit své touhy?

Eva Aichmajerová (27), moderátorka
Nuda na palandě
Na první milování Eva nevzpomíná moc ráda. Bylo mi patnáct let a jeden měsíc, partnerovi bylo chvíli po osmnácti, bylo to hrozné a nebavilo mě to. Navíc se to stalo u mě doma na palandě, nic romantického. Celkově jsem s tím klukem chodila rok a půl.

Romana Vítová (29), moderátorka
Na sex si počkala
Půvabná »primácká« rosnička se sexem nijak nepospíchala. Dalo by se říci, že patří mezi světlé výjimky, které se drží hesla »Spěchej pomalu«. Na otázku, kdy přišla o panenství, nám se smíchem odpověděla. „Nevím, nic mi nechybí. Ne, tak vážně. Bylo mi dvacet a mému partnerovi šestadvacet. K prvnímu milování nedošlo na netradičním místě, byla to klasika v ložnici. Má očekávání naplněna každopádně nebyla. Přesto jsem s tím mužem chodila dva a půl roku,“ vzpomíná Romana.

Pavel Novotný (26), moderátor
Rychlovka na jednu noc
„Muselo mi být nějakých šestnáct. Tu slečnu jsem potkal na dnes už legendární diskotéce Prefunda v Řeporyjích. Mám pocit, že se jmenovala Katka a bylo jí okolo dvaceti. Bylo to fajn. Stalo se to u ní doma na sídlišti ve Stodůlkách. Tuhle jsem ale koukal, jestli bych našel i konkrétní panelák, a už ne. Byla to tehdy prostě jedna společná noc a nazdar. Viděli jsme se od té doby už jen jednou. Potkal jsem ji asi o dva roky později na Slavii, kde byla asi s přítelem, a soudě podle vzájemných pohledů a gest si mě pamatovala. To už je ale skoro deset let. Jestli si vzpomíná ještě teď, tak ji tímto velmi zdravím.“

Alice Bendová (32), herečka
Milovala se ve sklepě
První sex zažila, když jí bylo sedmnáct a půl, s o rok starším partnerem. „Byla to sranda, ale mé očekávání to tehdy splnilo. Tenkrát nebylo moc míst, kde to šlo, takže se to stalo ve sklepě. Celkově jsme spolu tehdy chodili celé čtyři roky,“ říká Alice.

Zuzana Belohorcová (30), moderátorka
Stalo se to na pláži
Zuzka si první milování prožila v osmnácti letech. „Můj partner byl starší (24) a zkušenější než já. Bylo to v Itálii na dovolené a jak jinak, vše se událo na pláži. Prostě úžasná romantika. Byla jsem překvapená, ale určitě jsem neměla nějaké nepříjemné pocity, spíše jsem byla takový pozorovatel. Bylo to zkrátka něco nového. Sice si o tom člověk hodně přečetl a rozebírali jsme to i s kamarádkami, ale vlastní zkušenost je zkrátka vlastní zkušenost. S tím partnerem jsme spolu chodili půl roku,“ řekla nám Zuza.

Michal Hudček (27), zpěvák
Skočil na to v patnácti
Finalista druhé řady Česko hledá SupeStar na nic nečekal a první milostný akt vyzkoušel už v patnácti letech. Jeho vyvolená byla o dva roky starší a pozvala ho na návštěvu k sobě domů. „Vše se to uskutečnilo v jejím pokoji. Poprvé to samozřejmě nebylo to pravé ořechové, ale hrozně jsem to chtěl zkusit. Vždycky jsme to řešili s klukama, tak jsem nechtěl zůstat pozadu. Kluci toho o svých zkušenostech z dívkami navykládali spoustu, ale znáte to – každý si přidává a dělá ze sebe mistra světa. Ve finále je to pak ale stejně úplně jinak. Takže očekávání splněno nebylo, nicméně s tou dívkou jsem chodil rok a tři čtvrtě,“ přiznal zpěvák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.