Těhotná modelka Vlaďka Erbová: Zkoušela si umělé břicho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Těhotná modelka Vlaďka Erbová: Zkoušela si umělé břicho!

Umělé břicho má posloužit maminkám, které zatím nejsou příliš »kulaté«. A tak si ho vyzkoušela i Vlaďka.
Umělé břicho má posloužit maminkám, které zatím nejsou příliš »kulaté«. A tak si ho vyzkoušela i Vlaďka. (Aha! – Martin Hykl)

Těhotná Vlaďka Erbová (30) už skoro nedopne klasické džíny, a tak se vydala na nákup těhotenského oblečení. Deník Aha! ji přistihl v centru Prahy, když vybírala oblečení, do kterého se vejde i o pár měsíců později, až bříško nabude na rozměrech. A protože je teprve v pátém měsíci a zakulacuje se dost pomalu, použila ke zkoušení umělou výplň.

„Takhle budu vypadat za pár měsíců,“ smála se modelka. Ta už také společně s partnerem Tomášem Řepkou (37) vybrala jméno pro zatím nenarozeného syna.

„Necháme si ho ale pro sebe, jisté je, že se bude jmenovat Řepka,“ prozradila Erbová. Na ni nastávající tatínek čekal v nedaleké kavárně.

Když měla Erbová nakoupeno v nově otevřeném butiku v centru Prahy, vyzvedla si partnera a demonstrativně všem okolo dávala najevo, jak moc se milují. Neustále ho hladila po zadku, pak spolu nasedli do modelčina auta a odjeli domů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.