Věra Bílá: Začala platit dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Věra Bílá: Začala platit dluhy!

S devítičlenným ansámblem se chystá na koncertní comeback.
S devítičlenným ansámblem se chystá na koncertní comeback. (pro Aha! – Jan Marek)

Svérázná romská hvězda Věra Bílá (57), která v minulosti zazářila například ve Spojených státech, Francii a v řadě dalších zemí, má za sebou generálku na svůj první koncert po více než sedmi letech. Zpěvačka ale byla v posledních měsících doslova na dně.

Hrozilo jí vystěhování z rokycanského bytu, ve kterém žije přes třicet let, protože neměla peníze, aby jej odkoupila, a navíc měla několik měsíců problémy s placením nájemného.

Její finanční situace byla zoufalá a manžel František (57) byl těžce nemocný. Teď se ale zdá, že se jí blýská na lepší časy. Svůj comeback zahájí koncertem, který je naplánován na 9. prosince v Kardašově Řečici u Jindřichova Hradce. Právě tam také devítičlenná formace měla tento týden generálku.

„Máme připravených 36 skladeb, které jsme trošku zmodernizovali. Chceme se přiblížit mladšímu publiku, a tak jsme zrychlili tempo,“ prozradil manažer Věry Bílé Jan Marek.

Na prvním koncertě by tak měly zaznít největší hity Bílé. Mezi nimi nebude chybět ani skladba Amen, kterou kdysi Bílá nazpívala společně s polskou židovskou zpěvačkou Kayah a také s někdejším členem španělské kapely Gipsy Kings Chicem.

Koncertování může Věře Bílé nejen vlít novou krev do žil, ale také finančně zachránit. V současné době to vypadá, že se Věře Bílé daří finančně lépe. „Paní Bílá se snaží nájemné pravidelně platit,“ informoval deník Aha! mluvčí rokycanské radnice Jan Engler.

O cenově zvýhodněný byt 1+1 v Rokycanech však definitivně přišla. Pokud soud výpověď z bytu potvrdí, bude si muset zpěvačka najít bydlení nové.



Autor:  ver

Přečtěte si
Inka
8. 6. 2016 • 06:29

...nebyla v ničem výjimečná. Byla ve správný čas na správném místě a kdyby tu možnost spívat dostal kdokoli jiný z cikánské komunity, uspěl by... bohužel dělá ostudu ne jenom sobě, ale hlavně těm pár slušně žijícím a pracujícím cikánům. Jak se píše ve Wikipedii, žádný Rom, ale cikán ...!

marinchen
8. 10. 2011 • 18:13

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.