Rozvádějící se Jennifer Lopez nezahálí: Už »ulovila« dva chlapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozvádějící se Jennifer Lopez nezahálí: Už »ulovila« dva chlapy!

Jennifer s Jasonem Stathamem
Jennifer s Jasonem Stathamem (Profimedia.cz)

Po krachu manželství s Marcem Antonym (42) je Jennifer Lopez (42) plná plánů. Netruchlí a vrhla se na randění. Volné místo vedle ní si už vyzkoušel Jason Statham (44) i Bradley Cooper (36)!

Ihned po oznámení rozvodu bylo jasné, že sexy kráska nebude mít o nápadníky nouzi. Po její přízni touží kdekdo a potenciální milence neodradí ani to, že se schyluje už k jejímu třetímu rozvodu.

Okolo Lopez je teď rušno a v její blízkosti se objevují hollywoodské hvězdy, které se snaží využít toho, že je volná. A vzhledem k jejímu dokonalému tělo je jasné, že se nesmíří jen tak s kdekým.

Naposledy si Jennifer vyšla na rande s Bradleyem Cooperem, který je hvězdou filmů A-Team,  Všemocný nebo Pařba ve Vegas. Cooper už jednu slavnou partnerku ve své kolekci má. Donedávna ještě randil s Renée Zellweger (42).

Dalším objevem Lopez je akční hrdina Jason Statham, který je v Hollywoodu označován za nástupce slavných akčních hrdinů Stalloneho a Schwarzeneggera. Rozvádějící herečka a zpěvačka se s ním sblížila při natáčení filmu Parker. Bude jejich příběh pokračovat i v realitě?

Anketa

Kdo bude čtvrtým manželem Jennifer Lopez?
Celkem 30 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.