Michaela Ochotská: Pronásleduje mě odkopnutý milenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michaela Ochotská: Pronásleduje mě odkopnutý milenec!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Michaela Ochotská (26) utíká před bývalým milencem Adrianem Pituchem (29)! „Odešla jsem od něj tajně, přestěhovala jsem se do nového domu. Nechci prozrazovat, kde to je, aby mě už nenašel,“ svěřila se Aha! Ochotská, která odolává mnoha mužům, kteří si teď na ni dělají zálusk. „Nejvíce se ale bojím expřítele, který mě pronásleduje!“

Vystrašená moderátorka Televizních novin na Nově se vzpamatovává z rozchodu s  milencem, který je podle některých zdrojů zadlužený až po uši. V tichosti opustila i dům, který jí pronajal, Slováka Pitucha ale stále vidí za každým rohem.

„Nemůžu vyloučit, že se tady po Praze ještě někde nepohybuje,“ děsí se Ochotská. Dodává, že je ráda, že se jí podařilo ze vztahu bez větších dohadů a sporů vybruslit.

Pronásledování zhrzených milenců totiž může bohužel vyústit ve velmi nepříjemnou záležitost, která často končí trestním oznámením. To zatím Ochotská nepodala! Jenže expartner prý na sexy krásku nechce zapomenout. „Každý den jí na Novu posílá obrovské pugéty růží a škemrá, aby se k ní mohl vrátit,“ tvrdí zdroj z televize Nova.

Samotná Ochotská už se přitom poohlíží po další oběti. „Za poslední čtyři měsíce se na mě lepí hodně chlapů. Volají mi, chtějí se zviditelnit, zajít se mnou na večeři, aby se pak mohli chlubit před dalšími dívkami. To je zřejmě i případ pana Jandáka mladšího. Vždyť já ho viděla jen na křtu svého kalendáře, kam dorazil. Možná jsem ho pozdravila, ale nic víc tam není,“ popírá Ochotská zprávy některých médií o tom, že právě s Jandákem tvoří nový pár.



Přečtěte si
nbvcx007
15. 9. 2011 • 07:58

tak přdstíral bohatýho (u Míši zřejmě dobrá taktika). Byla to láska jak hrom. A když musel s pravdou ven, že prachy nemá, Míšina láska je fuč. Jak někde Míša řekla, spálila se. Vždyť si málem vzala chudáka!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.