Modelka Lutovská se vdala: Svatba za 500 000! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Modelka Lutovská se vdala: Svatba za 500 000!

Iveta Lutovská a Jaroslav Vít
Iveta Lutovská a Jaroslav Vít (Aha! – David Kundrát)

K provdaným modelkám se včera připojila Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (28). Životní »ANO« řekla Jaroslavu Vítovi (31) na zámku v Pardubicích. A svatba to byla skutečně velkolepá!

Podle informací deníku Aha! stála půl milionu Kč. Na obřad přijelo devadesát příbuzných a kamarádů. Jen zpěvák Václav Noid Bárta (30) s modelkou Eliškou Bučkovou (22) obřad nestihli. „Špatně jsem vypočítal čas, je to moje chyba,“ sypal si popel na hlavu.

Lutovská oslnila bílými šaty s rafinovaným korzetem, který podtrhoval její bujnější dekolt. Šaty jí na míru ušila návrhářka Tereza Sabáčková. A co měla pod nimi?  „Podle tradice se má mít něco modrého, tak já mám na kalhotkách modrý knoflík,“ prozradila Iveta.

Ve 13.00 to konečně přišlo. Miss a majitel kasin si řekli »ANO« a vyměnili si prstýnky z bílého zlata. Ten Ivetin zdobilo ještě několik diamantů.

„Obřad byl krásný, ale nemyslím si, že by se mezi mnou a Jardou něco změnilo. Jen mi asi bude dělat problém změna příjmení. Už teď jsem se málem spletla při podpisu a nepodepsala Vítová,“ prozradila Aha! dojatá modelka.

„Já jsem si musel dát se svědkem před svatbou panáka, takže jsem nervózní nebyl,“  doplnil Vít, kterému šel za svědka jeho kamarád, herec Michal Novotný (32). Ivetě svědčila její kamarádka, modelka Katka Malá.

Po náročném focení v zámeckých zahradách se rozjela bujará oslava v blízkém golfovém resortu, která trvala až do ranních hodin.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.