Iveta Lutovská se vdala, proč si musela vzít kalhotky s knoflíkem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Lutovská se vdala, proč si musela vzít kalhotky s knoflíkem?

Z Ivety Lutovské je Iveta Vítová. Na zámku v Pardubicích řekla své ANO Jaroslavu Vítovi.
Z Ivety Lutovské je Iveta Vítová. Na zámku v Pardubicích řekla své ANO Jaroslavu Vítovi. (David Kundrát)

Modelka Iveta Lutovská (28) řekla dnes odpoledne snoubenci Jaroslavu Vítovi (35) své ANO a stala se tak z ní Iveta Vítová. Velkolepý obřad však někteří VIP svatebčané nestihli...

Krásná Iveta se rozhodla dobrovolně přijít o svobodu v pardubickém zámku, kde se velkolepý obřad konal. Nevěsta samozřejmě chtěla dodržet tradici, a tak prozradila, že »něco modrého« splnila knoflíkem u kalhotek, nové měla perlové náušnice, půjčené zase šaty od Terezy Sabáčkové. „Starého jsem měla jen přítele po svém boku,“ žertovala novopečená paní Vítová.

Na svatbě bylo přes 90 hostů, mezi nimiž nechyběli ani Leoš Mareš s Hankou Sovobodovou, herec Michal Novotný známý z Ordinace v růžové zahradě, který svědčil ženichovi, nebo moderátor Patrik Hezucký.

Obřad a novomanželský polibek však nestihli Eliška Bučková a Václav Noid Bárta. Cestu si prý špatně naplánovali, a tak přijeli až když už bylo po všem. Hostinu v golf resortu Kunětická hora si ale ujít jistě nenechají.



Přečtěte si
annahradecek
10. 9. 2011 • 09:54

Ivet a tedˇby jsi měla trochu přibrat, protože nic se nemá přehánět. Nyní už nebude, a neměla by být tvoje vizáž na fotografiích prioritou, že?

franta15
10. 9. 2011 • 09:45

ale ženich se chová a tváří na fotkách dost divně. Moc se směje, nevím co viděl tak směšného. Nejzajímavější na fotkách je však Mareš, který je oháknutý tak že vypadá jak normální bezdomovec. Kalhoty mu vůbec nesedí a všechny si vždycky obleče tak jak jsou koupené někde u vietnamců, je holt malý a nohavice jsou moc dlouhé, hrozná je i jeho rozepnutá košile /bez ničeho/ a jeho VIP šála vypadá jako by ji vytáhl odněkud z popelnice. Ta jeho vypadá ještě hůř, bez ohledu na to, co ten její model stál. Za tu její "vestu" bych nedal ani stovku a vypadá v ní jak kohout bez ocasu. Všechno dělají jen proto, aby na sebe upozornili a to se jim naštěstí splnilo. No, viděli jsme tady hezčí svatby i svatebčany, určitě!

bobosa
9. 9. 2011 • 19:39

Takoveho hnusaka si vzala?? bleeeeee.. asi ma dost penez....

pelagie
9. 9. 2011 • 17:50

tak trochu vychrtlá nevěsta

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.