Syn zavražděné Monyové: Řekl, jak to bylo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syn zavražděné Monyové: Řekl, jak to bylo!

Syn zavražděné Monyové (vlevo)
Syn zavražděné Monyové (vlevo) (pro Aha! – Petr Podroužek, ara)

Měsíc dokázal mlčet, až nyní se syn zavražděné spisovatelky Simony Monyové (†44) Michael rozhodl poslat první vzkaz veřejnosti. „Bohužel nemálo z toho, co bylo psáno, je pravda,“ napsal na facebookovskou stránku své maminky.

Nepřímo tak potvrdil, jaké drama se mezi ní a manželem-vrahem Borisem Ingrem probíhalo. „Objevily se ale i lži a nepravdivé informace. Rozhodli jsme se, že jako rodina vydáme knihu o Simoně, abychom vše uvedli na pravou míru. Kniha bude o celém jejím životě,“ dodal syn Monyové.

Vyjít by měla v únoru příštího roku. Rázně se navíc distancoval od rádoby autobiografických knih, jejich autoři se prý na tragédii chtějí jen přiživit. To je podle nich případ Michaely Košťálové (Tragický osud spisovatelky Simony Monyové) nebo Richarda Sachera (Simona Monyová: Život a smrt).



Přečtěte si
perla99
16. 9. 2011 • 09:30

Všichni to věděli, nikdo nic neudělal, teď o tom stále mluví. Možná by je také měli stíhat ... A její manžel není vrah, pokud vím, ještě nebyl usvědčen a odsouzen. Možná se budeme divit, jak to nakonec dopadne.

jarmila777
8. 9. 2011 • 11:10

Je velmi smutné, že rodina a fotograf Kratochvil, kteří dlouho věděli o týrání Monyové, včas nezasáhli ani nic nenahlásili policii, prostě ji nechali napospas osudu... A ještě smutnější je, že teď hrabou prachy za prodej jejích knih a rychle píšou knihu o ní, aby si vydělali ještě víc... Monyová někde psala, že synům kupovala auta a podobně... Je jasné, že chlapci teď nemají zdroj příjmů... A bratr? Má hospodu, čepuje pivo a do toho píše knihu? To se vídali tak často se sestrou? Zvláštní... Hlavně - nikdo už neřeší vraha, ale celá rodina reší jen to, aby si všichni koupili jenom jejich knihu... Skrývají snad něco? Chtějí zamaskovat to, že jí mohli pomoct a neudělali to???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.