Andrea Verešová: Nakupuje ve slevách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Andrea Verešová: Nakupuje ve slevách!

Andrea si vybírala nejen spodní prádlo, ale také spoustu dalšího sexy oblečení, ve kterém se bude líbit svému příteli Danielu Volopichovi.
Andrea si vybírala nejen spodní prádlo, ale také spoustu dalšího sexy oblečení, ve kterém se bude líbit svému příteli Danielu Volopichovi.

PRAHA – Slovenská misska Andrea Verešová (25) chce být sexy! A na zimní sezonu se rozhodla rozšířit svůj šatník. „Jako každá holka ráda nakupuji, takže není divu, že jsem sem dneska přišla,“ svěřila se úspěšná modelka.


Kliknutím zvětšetePRAHA – Slovenská misska Andrea Verešová (25) chce být sexy! A na zimní sezonu se rozhodla rozšířit svůj šatník. „Jako každá holka ráda nakupuji, takže není divu, že jsem sem dneska přišla,“ svěřila se úspěšná modelka, která do obchodního centra dorazila bez svého přítele Daniela Volopicha.

A nejen ona, ale spousta dalších celebrit si přišla vychutnat slavnostní atmosféru spolu s bohatým programem a možností využít speciálních narozeninových slev na oslavě desátého výročí Myslbeku. Slevy k nákupům využili i herec Martin Dejdar s manželkou či Aleš Háma, který své ženě vybral boty.

Kliknutím zvětšeteCelým večerem provázela moderátorka Štěpánka Duchková, která se na pódiu střídala se zpěvačkou Yvon Sanchez a její kapelou. „Takovéto akce mám nejraději. Určitě se podívám po nějakém pěkném oblečení a využiji zimních slev,“ řekla Duchková. Nechyběla ani barmanská show či výstava kopií nejznámějších soch z díla Josefa Václava Myslbeka.

Kliknutím zvětšete


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.