Zázrivý z »Talentu« útočí: Kvůli Slávikovi jsem na mizině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zázrivý z »Talentu« útočí: Kvůli Slávikovi jsem na mizině!

Marián Zázrivý skončil na mizině
Marián Zázrivý skončil na mizině (TV Prima, TV Nova)

Na účast v show Česko Slovensko má talent by nejraději zapomněl Marián Zázrivý (37), který se loni probojoval až do finální trojice. Dnes už toho, že přišel na casting, lituje…

Nesmělý zpěvák při svém prvním vystoupení dojal celé divadlo a byl považován za favorita celé soutěže. O vítězství ho nakonec připravilo akrobatické duo Dae Men, a Zázrivý se tak nedočkal výhry ani vysněné slávy.

V době, kdy se show Česko Slovensko má talent vrátila na televizní obrazovky, útočí na pořadatele a tvrdí, že jej zneužili a přiživili se na něm. Jeho talent k obživě očividně nestačil a dnes dokonce tvrdí, že nemá kde bydlet, protože jej sestra vyhodila z bytu.

„Úplně mě v televízi vyšťavili. Využili moji osobu pro svoje zájmy a nic mi nezaplatili. Oni si na esemeskách vydělali velké peníze, přiživili si na mně. Udělali si ze mě mučedníka a mně nezůstalo nic. Ukrižovali mě jako Krista!“ rozčiloval se Zázrivý v deníku Nový Čas.

Za hlavního viníka svých problémů považuje porotce Jaro Slávika: „Napovídal do novin, že mi hráblo a že se mi nechce pracovat. A já se teď trápím, protože mám v peněžence dvě era.“

Slovenská televize JOJ se brání tím, že se Zázrivým nikdy nebyla jednoduchá komunikace. Jednou dokonce způsobil velké komplikace tím, že nepřišel na dohodnuté natáčení.



Přečtěte si
rezacek
9. 9. 2011 • 10:21

Tak se qůly tomu nehádejte.

aznom
7. 9. 2011 • 10:05

Ne a ne---kvůlivá je správně,ale nepodléhej panice,i mistr tesař se utne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.