Iveta Bartošová: Trpím hlady, Domenico je obrovským zklamáním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iveta Bartošová: Trpím hlady, Domenico je obrovským zklamáním!

Iveta Bartošová je na dně, Domenico ji nezachránil...
Iveta Bartošová je na dně, Domenico ji nezachránil... (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl)

Situace u Ivety Bartošové (45) pořádně graduje. Tvrdí, že nemá co jíst, a už ji nenasytí ani láska k Martuccimu (35), který s ní začíná ztrácet trpělivost.

„Nemám nic k jídlu. Já už nemůžu. Jsem strašně slabá a nemám co jíst,“ přiznala zpěvačka svou kritickou životní situaci serveru Super.cz. Neostýchala se poprosit o cokoliv k jídlu s tím, že vezme za vděk polévkou a vystačí si s vodou z kohoutku.

Na otázku, proč se o ni nepostará přítel Domenico Martucci odpověděla: „Jsou to jenom kecy. Nevěřte mu. Je to obrovské zklamání.“

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Martucci se však nevzdává a na její záchvaty plné lítosti a obviňování druhých už je zvyklý. Za Ivetou dorazil s prášky, které by jí měly pomoci. Dočasně se s ní usmířil a vyrazil na nákup. „Iveta potřebuje nějaké pečivo, nějaké ryby, salámy, polévky a tabasko,“ prozradil Martucci, pro něhož teď Bartošová musí představovat velké břímě.



Přečtěte si
violet0808
13. 8. 2011 • 18:05

No, ja nevim, ale kdyz bych se fakt chtela zabit, tak asi uspesne, a ne ze tady vecne porad to same dokola... chudak Hrabe, ted asi cumi..

perla99
13. 8. 2011 • 13:40

Ona má prostě zafixováno, že jí musí stále někdo pomáhat, ale proč? Je jí 45 let, není malé dítě! Ať jde pracovat a bude mít na jídlo hned. Ale na to je líná, mrcha jedna vypočítavá. Je schopná akorát se tak někomu pověsit na krk a dojit ho jako krávu. Je to stará komediantka a má to moc dobře vymyšlené. A ty její trapné demonstračky? Kdyby chtěla, tak se jí to povede. Je to opět jenom divadlo. Ta je schopná udělat opravdu cokoliv, aby se zviditelnila, blabka jedna. Pevně doufám a moc jí přeji, ať se jí to už BRZY POVEDE !

fizi
13. 8. 2011 • 12:21

"hraběnka" má zase po ptákách.Chudinka,nikdo ji nemá rád,nikdo ji nechce živit a podporovat ji v chlastu v kombinaci s léky.Jsem zvědava,kterej další "vůl" se chytí,ono totiž není už na co.Co je platno,že zveřejnila nějaké pofiderní výsledky svého zdravotního stavu,když je schopna se při delírce zabít.To si nevzpomene ani na syna.Je to stará a hodně jetá hajtra,co neumí nic,natož zpívat.Je trapná a ten,kdo s ní ještě bude,by ji měl 3x denně proplesknout a přinutit k úklidu a jiným pracem,aby se "hraběnka" vzpamatovala.

loft
13. 8. 2011 • 11:56

Proboha Domenicco, vem od ní nohy na ramena ! Nikdo Ti to nemůže vyčítat. Každý rozumný člověk ví,co je Iveta zač. Zničí každého,kdo jí začne pomáhat,nebo s ní splupracvat. Nakonec- pokud vím,tak i Felix Tě před ní varoval -výjimečně s ním musím souhlasit!

joz.ne
13. 8. 2011 • 11:52

Souhlasím s názorem. Myslím,že Domenico není špatný chlap A MĚL BY JÍ KOPMOUT DO ŘI-TI, jinak s ní spadne do bahna také. Ona bude chlastat, on ji bude živit a lítat kolem ní - to je dobrovolná sebevražda !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.