Bartošové koncert v Itálii? Tady něco nehraje... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošové koncert v Itálii? Tady něco nehraje...

Iveta ani Domenico nejsou zrovna ve formě.
Iveta ani Domenico nejsou zrovna ve formě. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Je to jedna velká komedie! Iveta Bartošová (45) se podle svých bývalých spolupracovníků po autonehodě na Plzeňsku nezhroutila psychicky, ale regulérně se opila do němoty.

Proto se také skrývala celý pátek pod dekou a jezdila se svým milencem Domenikem Martuccim (35) po Praze. Dnes má zpěvačka vypravit syna Artura (14) na tábor, v týdnu pak odjede zpět do Itálie. Prý tam pro ní hrabě pořádá koncert. Jenže má to háček!

„Iveta bude mít v Peschici 23. srpna koncert. Už jsem vyvěsil plakáty,“ tvrdí nám Domenico.Deník Aha! zmíněný plakát získal a zjistil, že Bartošová žádné vlastní vystoupení na poloostrově Gargano mít nebude. Na letáku se totiž jasně píše, že jde o koncert Domenika, kterého doprovodí klavírista a trumpetista. Jedinou věcí, kterou má zpěvačka s akcí společnou, je, že se vystoupení jmenuje »Koncert pro Ivetu.«

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Možná ale zmíněné Martucciho vystoupení ve městě Peschici vůbec neproběhne. Hrabě serveru Super.cz řekl, že ze všeho toho stresu kolem Ivety přestává vidět na levé oko. Prý mu v něm praskla žilka a on se bojí, aby nepřišel o zrak úplně. Nepřipravuje si snad Martucci půdu pod nohama pro kopačky, které by chtěl Ivetě dát?



Přečtěte si
annahradecek
13. 8. 2011 • 10:22

Gaye Iveta podpořiloa, protože mezui nimi jsou její kolegové / Yemi/ ale s těmito záležitostmi by měl každý "zůstat doma". Nevede to k ničemu dobrému takto demonstrovat svoji orientaci, budou kvůli tomu vždy půtky, a máme ve spoelčnosti opravdu větší problémy a máme co napravovat.

fiat
13. 8. 2011 • 10:17

Samiozřejmě by se musela na koncert připravovat, takže opravdu o žádný koncert nečlo. Možná by tam i zazpívala, pokud by to bylo možné. Rozhodně by to bylo dobré a tak by se v Itálii představila. Škoda. Dnes by mohla zpívat tu starou písničku "Domeniku, niku niku, ty jsi sám jak poustevník, já hříšnou duši mám, můžeš zázrak udělat, když mě budeš míti rád, peklo ďábla překonám...." Bylo by to vtipné, ale Iveta není nikdy nad věcí a pije kafe i s lógrem. Zapomíná,že život není jen a jen příjemný.

lubnicka
10. 8. 2011 • 09:40

ani ziki se sem na naá nepřijde podívat a rovnou zdrhne vedle

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.